Címlapsztori

A Házasság első látásra Andrisa: „Réka már többször is felvetette, hogy mikor jön a kis ’Kababi’”

Hivatalosan még házas volt, amikor egy edzőteremben megpillantotta álmai hölgyét. Kabai Andris gyakorlatilag bevonzotta a már sokat emlegetett zsánerét: a szőke hajú szépséget.

A Rádió 1 lemezlovasának szívét életében először dobogtatta meg igazán valaki. De mégis, ki az a lány, aki ilyen nagy hatással van a 35 éves, civilben építőmérnökként dolgozó Kabai Andrisra?

„Lustán kezeltem az első randit”

Noha a realityben úgy tűnt, Andris igényeinek csaknem lehetetlen megfelelni, a 30 éves, HR-esként dolgozó lánynak ez a jelek szerint sikerült. Nem sokkal azután, hogy kirendelt feleségét, Dávid Petrát kitette az otthonából, Andris máris magához költöztette az új szerelmét. „Egy edzőteremben pillantottuk meg egymást, majd következett az instagramos bejelölés, és beszélgetni kezdtünk. Nagyjából a harmadik üzenetváltáskor már azzal viccelődtünk, hogy mikor költözünk össze”– emlékszik vissza Andris. „Nagyon jó volt ilyen könnyedén, fesztelenül társalogni valakivel, de nem tagadom, eleinte azért voltak fenntartásaim, hogy mennyire komolyak a szándékai – veszi át a szót Réka. – Már csak azért is, mert láttam, hogy mennyi követője van a közösségi médiában. Nem hittem, hogy pont én leszek az, aki felkelti az érdeklődését.”
Pedig így lett. Igaz, Andris az első találkozóba még nem fektetett nagy energiát: az otthonától alig pár méterre hívta sétálni kiszemeltjét. „Valóban lustán kezeltem az első randit, de azért volt ebben némi tudatosság is. Gondoljunk csak bele, mi lenne, ha minden lányt egyből étterembe vinnék. Csődbe mennék!”– mondja nevetve a DJ.

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

Együtt nézték a műsort

Miután kapcsolatukat egyre biztosabb alapokra helyezték, Andris ledobta az atombombát: bevallotta Rékának, hogy nős. „Nem hittem a fülemnek. Vártam, hogy mikor jelenti be, hogy egyébként gyereke is van, de miután kiderült, hogy csupán egy műsorról van szó, egyből megkönnyebbültem – taglalja Réka, aki aztán már az adásokat is Andrissal együtt nézte. – ­Mivel Petrával nem kerültek közel egymáshoz, nem okozott nehézséget végignézni a műsort. Azt viszont annál nehezebb volt feldolgozni, hogy sokan a tévében látottak alapján ítélték meg Andrist. Nyilván én is sok kérdést kaptam azzal kapcsolatban, hogy valóban ennyire nehéz eset-e, de őszintén mondhatom, hogy nem!” – jelenti ki a barátnő. „Egyébként – folytatja Andris – most már bevallhatom, hogy Réka az első olyan lány az életemben, akiben szinte 100 százalékig biztos vagyok. Ki tudom mondani, mutatni az érzéseimet, ami korábban nehézséget okozott. Nála ezek kezdettől fogva nem jelentenek problémát. Életemben először szerelmes vagyok!”

A közös edzés is jól megy (Fotó: Archív)

Egymás hibáit is szeretik

Persze a rózsaszín ködöt olykor viharfelhők is beárnyékolják. A kezdeti összecsiszolódás, az összeköltözés utáni első hetek, hónapok ugyanis kissé döcögősen teltek. „Sok olyan dolog volt, amit meg kellett szoknunk a másikban. A legtöbb vita egyébként a vécé­lehúzásból fakadt. Abból, hogy ha kifújom az orromat és beledobom a papírt a vécékagylóba, akkor azt úgy hagyom, nem húzom le – mondja Réka, de párja is az illemhelyiségben követi el a legnagyobb bűnét. – Ő meg nem hajtja le az ülőkét maga után!” – teszi hozzá a lány, majd Andris is elárul néhány titkot a kapcsolatukról. „Réka meg gyűjtögető! Minden vásárlás utáni papírzacskót megőriz, és körülbelül már 150 szatyrot tömködött be a szekrénybe. Teljesen kiakaszt vele, úgyhogy egyik nap megelégeltem a zacskómániáját, és az összeset kidobtam a kukába. Szerencsére ez még nem volt ­válóok!”

Már össze is költöztek

Bár az összeköltözéssel nem sokat vártak, a többi lépcsőfokot nem szeretnék elsietni. „Réka már többször is felvetette, hogy mikor jön a gyerek, a kis ’Kababi’, de egyelőre én nem érzem magam késznek a családalapításra. Az első komolyabb lépcsőfokot, az összeköltözést már megugrottuk. Utána viszont, úgy vélem, a lánykérésnek és az esküvőnek jön el az ideje. A gyerekvállalás számomra az utolsó lépcsőfok, ami mindent megkoronáz” – magyarázza Andris.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!