Címlapsztori

Gáspár Győző nagyon kitett magáért: „Csak az számít, hogy Bea mennyire boldog volt”

Fél évig szervezte a felesége 50. meglepetés-születésnapját. Volt amerikai sztárfellépő, luxusajándék, egész este folyt a pezsgő.

A Gáspár Győző semmi mást nem szeretett volna jobban, minthogy felejthetetlenné tegye Bea asszony nagy napját. A dekorációtól a tortán át egészen a vendégek meghívásáig mindent ő intézett, a szívét-lelkét beletette az előkészületekbe. „Úgy álltam hozzá, hogy semmi gikszer nem csúszhat be, mindennek tökéletesnek kell lennie. Aztán hívatlanul megjelent a testvérem, Zsolti, hogy tönkretegye az estét…” – panaszolja már a beszélgetés elején Győző.

 „Nem tudtam, mitévő legyek”

A testvérével, Gáspár Zsoltival évek óta rosszban vannak, így nem volt kérdés, hogy nem hívja meg a felesége születésnapjára. „Egy gyönyörű helyet béreltem ki a Városligetben, épp bent táncoltunk, énekeltünk, amikor sorra jöttek oda a vendégek, hogy a testvérem kint ácsorog, leskelődik, fényképez, meg azt kérdezgeti tőlük, milyen a buli, mennyibe került, és hogy mit kapott a Bea tőlem ajándékba – folytatja elhűlve. – Hirtelen azt sem tudtam, mitévő legyek. Tehát megjelenik úgy, hogy senki sem hívta, ráadásul slamposan, egy szál papucsban, elnyűtt rövidnadrágban, és egzecíroztatja a vendégeket, meg kukucskál. Ekkora pofátlanságot! De aztán megnyugodtam, Bea miatt nem engedhettem, hogy elrontsa az örömünket. Nem is foglalkozom ilyen emberrel! Semmi köze hozzá, hogyan ünnepeltünk.”

Bea az ajándék Bentley-vel

 „Senkinek semmi köze ahhoz, hogy élünk”

Győző hangsúlyozza, őt tényleg csakis az foglalkoztatta, hogy illő módon ünnepeljék meg Bea asszony kerek születésnapját. Az ajándék is erről árulkodik, ugyanis egy vadonatúj Bentley-vel lepte meg a feleségét. Illetve egyenesen Amerikából hívott sztárfellépőt, méghozzá Marty Cintront, a No Mercy énekesét, akinek nemcsak a hat és fél milliós gázsiját fizette ki, de még a Four Seasonsben is elszállásoltatta. „Kérdezgetik a kommentelők, vettem-e az autót, vagy csak béreltem, meg hogy zsebből vagy hitelre. Semmi közük ahhoz, hogy élünk, hogy vagyunk. Nekem egyedül a feleségem számít és a két lányom, hogy nekik megadjak mindent, amit módomban áll. És igenis rájuk fogom költeni a pénzem, mert szívből teszem, és mert megérdemlik. Különben meg egyszer élünk! Akár holnap meghalhatunk. Ezt mondogatom most a Beának is. Nem akarja vezetni az autót, mert félti. Szerinte túl drága, túl ’fancy’. Én meg nem vezetem, már csak azért sem… Egyszer ültem benne, akkor is az anyósülésen, miután megkapta, és átvezetett az étteremhez.”

A No Mercy énekese, Marty Citron Beával és Virággal

Győző csináltatta Bea ruháját is

Noha az autó egyelőre nincs használva, áll a garázsban, Bea asszony nem lehet elég hálás Győzőnek, hogy ennyire kitett magáért. „A kocsi csak ráadás volt. A meglepetésparti volt az, amitől szóhoz sem tudott jutni. Fél évig szerveztem, hogy így sikerüljön! És még a testvérem sem tudta tönkretenni… – hangsúlyozza. – A buli napján Evelin és Virág elvitték az anyjukat reggelizni, addig én feldíszítettem a pesti lakásunkat, teletettem lufival, plusz vettem egy tortát külön magunknak. Miután hazajöttek, koccintottunk, majd odaadtam Beának az első ajándékát. Külön erre az alakomra csináltattam neki egy gyönyörű vörös estélyit, ami tökéletesen állt rajta. Kapott még ötven szál vörös rózsát is. Úgy örült, de ez is volt a célom. Végig azt mondogatta, hogy erre ő egyáltalán nem számított. A meglepetéspartira végképp nem. Ugye nekem nem volt, amikor ötven lettem. Apám úgy tönkretette azt a napot, hogy nem volt kedvem ünnepelni, de ezt hagyjuk is. Egyébként meg most fel sem hívta Beát, hogy felköszöntse. A saját apósa… Pedig a feleségem az ő születésnapján sütött-főzött neki. Utólag azt mondta, annyira fájt a dereka, hogy elfelejtette. Kifogás, azt állítom. De mindez nem is számít, csak az, hogy Bea mennyire boldog volt, és hogy a vendégek úgy mentek el, hogy nagyszerűen érezték magukat.”

Evelin és apukája is nagyon jót bulizott

Kitesz magáért, ha a családjáról van szó

„A feleségem és a lányaim a mindeneim – meséli az édesapa. – Hogy mennyire szeretem őket, azt minden lehetséges módon a tudtukra adom. Mondom nekik, ajándékokat veszek nekik, elviszem őket nyaralni, meglepetéspartit szervezek. Evelinét például Dubajban tartottuk, több napig ünnepeltünk.”

Kiemelt kép és fotók: Aki István 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!