Címlapsztori

Gáspár Virág celebség helyett civil munkát vállalt: „Azt még én sem tudom, hogy valójában mi és ki vagyok”

Hároméves kora óta a rivaldafényben éli életét a kisebbik Gáspár nővér. Ám mára, úgy tűnik, végérvényesen szakított a szerepléssel.

A 22 éves lány továbbra is sztárok között mozog, Gáspár Virág ugyanis egy a hírességek köré­ben felkapott budapesti étteremben kapott állást. Csakhogy ezúttal nem őt ugrálják körül a pincérek, hanem ő lesi a celebek minden kívánságát.

A nézők szeme láttára cseperedett fel (Fotó: RTL)

„Egy életre elege lett a médiából”

Sokáig úgy tűnt, hogy Virág is követi híres szülei példáját, és Gáspár Győzőhöz és Beához hasonlóan a kamerák kereszttüzében fog kiteljesedni, ő azonban már jó ideje kerüli a nyilvánosságot. „Körülbelül három éve Virág megfogadta, hogy ő semmiféle médiában nem fog szerepelni. Hívták mostanában az egyik kereskedelmi csatorna műsorába, de az egymilliós gázsi ellenére is nemet mondott. Úgy tűnik, neki egy életre elege lett a médiából. Eléggé magába zárkózó lány lett Virágból!” – mondta korábban a családfő az egyik napilapnak. Bár Virág sokáig kereste a helyét a világban, és nem tudta, hogy pszichológusnak vagy divattervezőnek tanuljon, végül egy teljesen más utat választott. „Azt még én sem tudom, hogy valójában mi és ki vagyok. Ez nagyon nehéz szerintem amúgy, de most épp munkát keresek. Nem kell félni a jövőtől, sodródni kell az árral” – nyilatkozta két évvel ezelőtt Lakatos Levente műsorban Virág. A kisebbik Gáspár lány az érettségi után felvételt nyert egy francia iskolába, ahol szakácsnak tanult, végül egy patinás fővárosi étteremben helyezkedett el.

A sztárfocista Szoboszlai Dominik, valamint Curtis és barátnője is ott volt a megnyitón (Fotók: Archív)

Hírességek között mozog

Nemrég nyitott meg Budapest szívében a sztárok egyik kedvenc étterme, ahová már az első napon olyan hírességek érkeztek, mint a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi, a két sztárfutballista, Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs, a Cápák között egyik befektetője, Balogh Levente vagy éppen a zeneipar három nagyágyúja, Majka, Curtis és Pápai Joci. A díszes társaságból természetesen a Gáspár família sem maradhatott ki, igaz, nem mindenki a celebek között foglalt helyet. Míg Győző, Bea és Evelin a fenséges falatokat és az ötcsillagos kiszolgálást élvezte, addig Virág kötényt ragadott, és serényen dolgozott a pult mögött, amivel bizonyára nemcsak a híres-neves vendégeket, hanem a rajongóit is alaposan meglepte. Virág ugyanis nemegyszer osztott meg a közösségi oldalán olyan bejegyzést, hogy az ominózus étteremben dolgozik – igaz, azt nem tudni, hogy teljes munkaidőben végzi mindezt, vagy csupán a gyakorlati idejét tölti ott. Az mindenesetre dicséretes, hogy a saját lábára állt ahelyett, hogy megelégedne a szülei által rávetülő ismertséggel.

Majdnem kilencvenezren követik a közösségi médiában, de nem ebből akar megélni (Fotók: Archív)

Kap hideget, meleget

Persze nem mindenki nézte jó szemmel, hogy Virág elhelyezkedett, sőt egyeseknél kifejezetten azért került tiltólistára a vendéglő, mert az ifjabbik Gáspár lány dolgozik a pult mögött. Szerencsére a legtöbben azonban inkább értékelik Virág igyekezetét. „Többek között azért nem akarsz menni egy étterembe, mert Gáspár Virág próbál nagyban az apja által okozott előítéletből kilépni, és civil munkát végezni, ami nagyon is becsülendő? Gratulálok, akkor tényleg ne is menj inkább!” – vette védelmébe Virágot az egyik kommentelő. „Virág nagyon is normális! Sokkal kedvesebb, mint azt sokan gondolnák. Egyébként ha nem dolgozna, az lenne a baj. Nekem amúgy ez pozitívum, hogy az apja miatt valószínűleg nincs megélhetési válságban, mégis elmegy rendesen dolgozni, nem pedig öblítőktől kezdve sminkeken át mindent reklámozgat az Instán” – állapította meg másvalaki. „Ha megélhetési celeb, és az apja majomkodásából akar farvízen megélni, akkor az a baj. Ha meg dolgozik, ráadásul fizikailag megterhelő melót, akkor meg az. Úgyhogy respekt, Virdzsinek!”

Duci lányból bomba nő

Annak idején telt kislányként szinte csak édességgel a kezében láthattuk, ma már azonban tudatosan figyel az egészségére, ami az alakján is meglátszik. ­Virág akkor határozta el, hogy életmódváltásba kezd, amikor a mérleg közel száz kilót mutatott. Az egykori duci lányból mára bomba nő lett.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!