Címlapsztori

Gubík Ági ás Szellő István: Ugyanolyan titokzatosan ért véget ez a szerelem, ahogyan kezdődött

Az RTL híradósát és a csinos színésznőt a sztárvilág egyik legrejtélyesebb párjaként emlegették.

„Sosem éltünk, mint egy pár, együtt – vallotta be pár napja sejtelmesen Gubík Ági a Bóta Café című internetes műsorban. A váratlan kijelentés a riportert is meglepte, így tovább firtatta a témát, mire a színésznő elismerte, hogy együtt voltak Szellő Istvánnal, azonban együttélésről szó sem volt. – Ez egy kapcsolat volt, ez igaz, de soha nem volt együttélés. Igaz, hogy nem nyilatkoztunk, nem is erősítettünk meg, de nem is cáfoltunk dolgokat. De ennek vége” – tisztázta a helyzetet, majd a kérdésre, miszerint jelenleg egyedül van-e, ugyancsak kétértelműen válaszolt. így könnyedén előfordulhat, a szlovákiai származású színésznő már végleg túl is lépett a népszerű tévésen.

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

Azonnal lángra lobbant köztük a szikra

Pedig minden olyan szépen indult! Még 2015-ben véletlenül futottak össze egy rendezvényen, ahol István tette meg az első lépést. Beszélgetést kezdeményezett, a szikra pedig azon nyomban lángra lobbant köztük. Mindketten éltek már házasságban, de a korábbi párjukkal elváltak útjaik, szülőkként pedig számukra mindig a gyerekek voltak a legfontosabbak. A lapunknak akkoriban nyilatkozó közeli ismerős még azt is hozzátette: a friss szerelmeseket a sport, a humor, a kultúra szeretete kovácsolta össze. Bár kapcsolatukat hímes tojásként óvták, egy-egy elejtett mondatból arra lehet következtetni, meglehetősen szenvedélyes szerelem végére tették ki most a pontot. Pedig eleinte még az sem zavarta őket, hogy eltérő időbeosztásuk miatt keveset tudtak együtt lenni. „Megbecsüljük a közösen eltölthető időt. Olykor pedig eltűnünk egy-egy hétvégére vagy hosszabb időre, ami csak kettőnké – mesélte István 2017-ben készült exkluzív Story-interjúban. – A negyvenedik születésnapomat nagy bulival ünnepeltük, most, az ötvenediken ehhez már senkinek nem volt kedve. A kicsik édesek voltak, rajzoltak nekem, és kaptam tortát is, Ágival pedig elutaztam egy görög szigetre egy hétre, ez volt a mi kettesben töltött nyári vakációnk. Sokat motorcsónakoztunk a tengeren.”

A Barátok köztben két évig alakította Gréta szerepét (Fotó: RTL)

Se veled, se nélküled

Később viszont egyre gyakrabban röppentek fel hírek a szakításukról, mint ahogyan az is sokakat foglalkoztatott, hogy ha tényleg együtt vannak, akkor miért nem költöznek végre össze. „Nem vagyok kapcsolatfüggő, egyedül is jól érzem magam. Vízöntő a csillagjegyem, abból következően nem vagyok féltékeny sem. Inkább rám szoktak féltékenykedni a szabadságvágyam miatt – nyilatkozta korábban a Bestnek a témában a színésznő, és hozzátette, akkor érzi magát igazán nőnek, ha a férfi mellette domináns, és őt nagyon szereti. – Aki mellett egyszerre lehetek kislány és a végzet asszonya. Akkor vagyok gyönyörű, ha smink nélkül is szépnek tartanak, amikor reggel kócosan összegömbölyödve iszom a kávét, ha szeretik a testem, a főztöm, a bőröm illatát, akkor kivirágzom.”

A sport szeretetével megfertőzte a gyerekeit is, Ádám fia teniszező lett (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

„A magánéletünk a mi dolgunk”

A kapcsolatukat mindvégig belengte a talányos rejtelmesség, amit akár a színésznő védjegyének is nevezhetnénk. „Ebben a világban, ahol már a férfias férfi és a nőies nő nem túl gyakori, fontosnak tartottam a ’francia vonalat’ megtartani, azaz, hogy egy nő maradjon titokzatos. Nem szabad mindent megmutatni, elmondani, és állandóan jelen lenni” – árulta el hitvallását a Bóta Caféban. Gyaníthatóan ennek jegyében a különválás körülményeit sem tárták a nyilvánosság elé. Pedig kerestük az érintetteket, hogy megtudjuk, milyen okok vezettek a szakításhoz. Szellő Istvánt el is értük, aki szűkszavúan, de reagált nekünk. Maradt a titokzatosság terepén, olyannyira, hogy a szakítás tényét sem ismerte el. „Eddig sem beszéltem a nyilvánosság előtt a kettőnk kapcsolatáról, mert a magánéletünk a mi dolgunk, és ezen kilenc év után sem szeretnék változtatni.”

Öt gyereket neveltek

Szellő Istvánnak az előző kapcsolataiból négy született, akik közül ketten már felnőttek. „András jogászdoktor, ügyvédjelölt. Ádám 21 éves, versenyszerűen teniszezik, és kapott Amerikában egy teniszösztöndíjat is. És ott vannak a kicsik, az ikrek: Manna és Alen, 14 évesek, kiskamaszok. Okosak, értelmesek, bölcsek, jól tanulnak” – nyilatkozta év elején lapunknak. ­Gubík Áginak egy gyermeke van, Ádám, aki egy prágai egyetemre jár, ­szabad bölcsészet ­szakon tanul.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!