Hazai sztár

Gubík Ági: „Sokszor előre megálmodom a jövőt”

Nevünk az ezotériahívők szerint hatással van az életünkre. Szakértőnk ezúttal Gubík Ági nevét vette górcső alá, és elemezte ki a személyiségét.

„Az összes betűt együtt nézve kapjuk meg a névszámot, ez Áginál a 4-es. Ez a szám azt is megmutatja, hogy mit gondolnak róla mások, és ő hogyan látja önmagát. Kívülről úgy tűnik, hogy törekszik a tökéletességre, és megpróbálja elrejteni a gondjait, a gyengeségeit. Számára a tökéletességre való törekvés azonban nemcsak külső elvárás, hanem belső igény is. Így összességében Ági neve és az élete szerencsés összhangban van egymással a numerológia szerint” – mondta Sárdi Tibor numerológus nemrég a Story magazinban.

Mit gondol minderről a színésznő?

„Sok mindenben magamra ismertem az elemzésből, például hogy a mindennapjaimat humorérzék és játékosság jellemzi. Ez tényleg így van, mint ahogyan az is, hogy jó csapatjátékos vagyok, és gyakran hallgatok a sugallataimra. Ez olyannyira igaz, hogy sokszor előre megálmodom a jövőt. Számos olyan történés volt az életemben, amit előzőleg megéreztem, nagyon erős az intuícióm.”

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!