Napi friss

Szellő István fia, Ádám: „Egyszer adás közben rontottam be apához”

Szellő Ádám úgy gondolja, sosem jelentett számára hátrányt, hogy híres az édesapja.
Szellő István és fia Ádám

Szellő István neve mindenkinek ismerős Magyarországon, hiszen évtizedek óta a mindennapjaink része, a világ fontos történéseit az ő szájából hallhatjuk Erős Antónia oldalán az RTL Híradójában. Mint a Fókusz riportjából kiderült, Ádám fia úgy gondolja, sosem volt hátrány az életében, hogy egy ismert híradós az édesapja. „Ha vacsoraasztalt próbálok foglalni, akkor erőteljesebben kihangsúlyozom, hogy Szellő Ádám vagyok” – árulta el a teniszező, egyetemista Ádám. Nemrégiben tért haza Amerikából, hogy itthon folytassa tanulmányait, ezért aztán egy kávézás is bőven belefér délelőtt édesapjával, akivel külsőre is nagyon hasonlítanak egymásra.

Istvánnak van még három gyermeke: András 28 éves, és már dr. Szellő András, egy ügyvédi irodában dolgozik jogászként, illetve ikrei, Manna és Alen 14 évesek, és éppen felvételiztek a középiskolába. A híradós elárulta azt is, hogy elsőszülött fiát érdekelte ugyan a média, de végül más hivatást választott. „Andrást mindig érdekelte a televíziózás világa, de sosem mondtam neki, hogy legyen tévés, nem befolyásoltam őt – mondta Szellő. Ádámot jobban érdekelte nála a tévé, gyerekként egy híradót is megpróbált levezetni, ám akkor úgy döntöttek, hogy inkább elvetik a kérdést. – Én örültem volna neki, jó hangja van, nagyon jól is néz ki, sportoló, szerintem ez a pálya is megfelelt volna neki” – mondta a híradós. Pedig többször is megfordult a stúdióban a most 22 éves Ádám, volt, hogy berohant élő adásba. „Egyszer nagyon éhes voltam, és adás közben rontottam be apához, melegszendvicset kérve” – mesélte nevetve. Azt sem tagadta, hogy néha zavarta, ha összesúgtak a hátuk mögött nyilvánosan, hogy „itt van Szellő István”, ilyenkor úgy érezte, hogy eltörpül édesapja mellett, ám ez nem rondított bele a kapcsolatukba, sőt együtt készültek fel a versenyekre is.

A híradós fiai, Ádám és András nagyon önállóak, érett személyiségek, az is előfordult, hogy ketten mentek versenyekre, hiszen Ádám sok helyen megfordult a világban a tenisz miatt. A középiskolai éveit Spanyolországban magántanulóként töltötte egy teniszakadémián, és most sem tartja kizártnak, hogy ha jó ösztöndíjat kap, visszatér Amerikába.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!