Címlapsztori

Lebénult az egykori R-GO gida arca

Clavier Charlotte-nak saját bevallása szerint is volt 3-4 kemény éve.

Ki ne emlékezne az egzotikus szépségű egykori R-GO gidára, Clavier Charlotte-ra a francia-vietnámi származású modellre, aki egyéves kora óta él hazánkban. A mai is gyönyörű Charlotte kalandos életéről a Nők Lapja Változókor különszámában mesél, ahol azt sem titkolja, hogy ötvenen túl neki is akadtak egészségügyi problémái, amit így utólag már úgy értékel, hogy érzékeny lelkéből eredtek. „Lelkileg sokkal nehezebb a változás, az sugárzik ki a szemedből, hogy már nem vagy nő. Sokszor ezt gondoljuk a változókorról, pedig a nőiességünk megmarad, csak egy másfajta ciklus következik és a régit el kell felejteni – mesélte a magazinnak történetét az egykori modell.

Azt sem tagadja, hogy neki több évre volt szüksége ahhoz, hogy újra visszataláljon a nőiességéhez. „Amikor jött a menopauza, elkezdtem hízni. Egy évre rá eltörtem a bokámat, az is fekvéssel járt, majd lebénult a fél arcom, amire nem találtak magyarázatot. Volt három-négy kemény évem, ahogy én nevezem, ‘kanapékorszakom’, amikor le kellett ülnöm gondolkozni, hogy hol is tartok, mi is történik velem, körülöttem. Ez ötvenéves korom körül volt, akkortájt minden évben kaptam egy jó nagy pofont az élettől, amit rendbe kellett tennem. De most már látom, hogy erre szükség volt.”

A leghíresebb R-GO gida a problémák közepette az önfejlesztés útjára lépett, ma már teljesen egészséges és kellő humorral és optimizmussal képes szemlélni a világot és persze benne saját magát.

További érdekes interjúkért keresse a magazint az újságárusoknál!

Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma!

A Story őszi különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!