Napi friss

Szellő István elárulta, vállalná-e a Sztárboxot

Az 57 éves híradós elmondta, belefér-e az életébe a boksz.

Kétségtelenül az RTL húzóshow-ja tavaly ősz óta a bokszos műsor, és többen valósággal megrohamozták a műsorkészítőket, hogy szeretnének elindulni a versenyben, így mondhatni, sorban állnak a hírességek a ring előtt. Sem kor, sem kondi nem tartja vissza a lehetséges indulókat, és akinek vissza kell lépni egy komolyabb sérülés miatt – például Pápai Jocinak vagy Henry Kettnernek –, szinte megszakad a szíve, hogy le kell állnia. Addiktív tehát a boksz, és még azokban is felmerül, hogy nekikezdjenek az edzéseknek, akikre a legkevésbé számítanánk.

Az ország egyik legnépszerűbb híradósának is nekiszegezték a kérdést, hogy megmérettetné-e magát a szorítóban. Szellő Istvánt nem a kora tartja vissza attól, hogy elinduljon versenyzőként a Sztárboxban. „Nem biztos, hogy vállalnám. Én tudom jól, hogy ha komolyan akarod ezt az egészet venni, és hát látom, hogy a szereplők is komolyan veszik, az óriási felkészülést igényel. (…) Tartalékként akár” – mondta nevetve az RTL Reggeliben Szellő István.

Egyébként sportos múltja miatt esélyes is lehetne arra, hogy hamar visszaszerezze a megfelelő kondit, hiszen fiatal korában válogatott párbajtőrvívó volt, manapság pedig hobbiszinten teniszezik. A minap egyébként Lmen Prala viccelődött azzal, hogy ha megveri Németh Kristófot (ami meg is történt), kihívja majd Bochkor Gábort is. Nos, ha a rapper betartja az ígéretét, szívesen látnánk egy Bochkor–Szellő-összecsapást a következő évadban.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!