Napi friss

Nagy Melanie: „Fontos, hogy nagyon szoros kapcsolata legyen a gyerekeknek az apjukkal”

Két éve viharos körülmények között váltak el útjaik G.w.M.-mel, nem is beszélnek azóta.

Családcentrikus édesanyja a minta Nagy Melanie életében, aki bár úgy gondolja, hogy mindig is törtető, kissé karrierista nő volt, ez addig volt így, amíg meg nem érkezett a szerelem az életébe. Ekkortól azonban félretette karrierterveit, és rájött, az az élet igazi értelme, hogy boldog családi életet éljen. Életében ugyanis meghatározó volt az, hogy bár kisbaba volt, amikor szülei elváltak, és egy amerikai ortodox üzletember lett a nevelőapja, édesanyja arra mindig nagyon ügyelt, hogy vér szerinti apját tekintse az igazi édesapjának. „Nekem személy szerint fontos, hogy nagyon szoros kapcsolata legyen a gyerekeknek az apjukkal. Azt gondolom, hogy ezért én minden tőlem telhetőt megteszek” – mondta a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában Melanie arról, hogy édesanyja hatására ő is úgy gondolja, fontos gyermekei életében G.w.M, még ha ők nem is beszélnek egymással.

Békéscsabai gyökerek, nemzetközi karrier

Nevelőapja révén hol New York, hol Moszkva volt a bázisuk, így kiválóan megtanult héberül és angolul is, a cigány nyelvet megérti, de nem beszéli. Melanie békéscsabai, tradicionális cigány családba született, a lovárit eddig csak értette, de most igyekszik magasabb szintre hozni a nyelvtudását. Régi terveit is szeretné megvalósítani. Mint ismert, a diplomáját a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szerezte nemzetközi kapcsolatok szakon, azon belül is nukleáris fegyverkezésből diplomázott. Két évvel a viharos szakítása után visszairatkozott az egyetemre, hogy mesterszakon folytassa tanulmányait.

A határozott nőt pedig még az a kérdés sem tudta megingatni, amit Palik László tett fel neki: „Nálad is jön az amerikai ortodox üzletember?” Melanie cseppet sem jött zavarba a kérdés hallatán, mint mondta, nemhogy nyitott, de mint mondta, ha majd ott tart a szerelem, akkor beszélni is fog róla.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!