Napi friss

Egy képen Szabó Simon és Balogh Edina gyermekei: boldogan mosolyognak együtt – fotóval

Egy moziban kapták őket lencsevégre.

Mint Balogh Edina és Szabó Simon a Story magazinnak adott exkluzív interjújukban már mesélték, szépen alakul a kis mozaikcsaládjuk, ennek ellenére nem terveznek közös gyermeket. Edina és Simon elárulták, két-két gyermekük korban közel állnak egymáshoz, bár még várat magára a hatos program. A sztárpár tagjai ugyanakkor egymás gyerekeit már ismerik. „Nagyon hasonló a négy gyerkőc, ráadásul korban sem állnak messze egymástól. Simon kisfia és kislánya pont két évvel idősebb a gyermekeimnél, úgyhogy ez egy szerencsés helyzet. Olyan jó érzés, hogy a gyerekeim jól kijönnek Simonnal, és az ő gyerekei is nagyon kedvesek és nyitottak velem” – mesélte Balogh Edina legutóbb azzal kapcsolatban, hogyan igyekeznek összehozni a gyermekeikkel a családot. Szabó Simon pedig elárulta, hogy nemcsak Edina gyermekei, de az ő két csemetéje is nagyon várja már a nagy találkozást.

Külön-külön azért már csinálnak együtt programokat, most például mozizni mentek Edina gyermekeivel, Noellel és Lilivel. Az Agymanók 2 premierjére érkeztek együtt, és boldogan fotózkodtak a fővárosi moziban.

Balogh Edina és Szabó Simon Som Noellel és Som Lilivel az Agymanók 2 című animációs film premierén (Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu)

Kiemelt kép: Borzi Vivien/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!