Napi friss

Szabó Simon Balogh Edinával való kapcsolatáról vallott : „Remélem, hogy ez nem egy tragikomédia lesz!”

A 44 éves színész úgy érzi, hendikeppel indultak új szerelmével.

Míg Szabó Simon tavaly júniusban teljes titokban vált el a feleségétől, addig a Barátok közt egykori színésznője, Balogh Edina tavaly októberben jelentette be, hogy zátonyra futott a házassága. Az elvált szülők végül a Farm VIP forgatása alatt kerültek közelebb egymáshoz, nem sokkal később pedig elsőként a Story magazinnak nyilatkoztak sejtelmesen a kapcsolatukról.

A kétgyermekes édesapa most őszintén vallott a mögötte lévő nehéz időszakról és Edinával közös életéről. „Amikor úgy gondolsz tizenhárom évvel ezelőtt az életedre, hogy ’ez az, így szeretném csinálni’, aztán később rájössz, hogy ezt márpedig nem úgy kellett volna, az igen, egy mélypont. Amikor ott kell hagynod a feleségedet, külön kell válnod a nejedtől és a gyerekektől, az egy sokkal nagyobb mélypont. Az örvény alja a válásom volt – mondta Kadarkai Endre Lélekben című műsorában Szabó Simon, aki azt is elárulta, hogy mi vezetett a házassága végéhez. – Amikor van két kisember, akinek a hétköznapjaiban részt veszel, majd eljön az a pillanat, amikor döntened kell: tovább élsz valamiben, ami rossz neked, csak azért, hogy a gyerekek ugyanabban maradjanak a család miatt, vagy pedig lépsz. Mert nem muszáj benne maradni a rosszban. Ez persze borzasztó nehéz, még most is tart. Nyilván magamban tudom mantrázni, hogy mi az, ami jó, és mi az, ami rossz. Iszonyú nagy beismerés az ember életében, hogy ez mikor kezdődött, honnan eredeztethető. Aztán rájöttem, hogy évek óta nem volt rendben. Bíztam abban, hogy ez majd jó lesz, hogy egyik reggel úgy kelek fel, nincsen semmi gond, de közben láttam, hogy a másik is őrlődik. Valamit meg lehet menteni, valamit nem, de a legfontosabb: azt nem lehet megmenteni, amiben már nincsen szeretet. Ez volt a mélypont origója.”

Balogh Edina és Szabó Simon a Farm VIP forgatása alatt kerültek közelebb egymáshoz (Fotó: TV2/press.tv2.hu)

A színész úgy véli, elment a falig a házasságáért. „Hiába mész párterápiára, meg templomba imádkozni… Nálam nagyon egyszerű a képlet. Mindaddig mennek a dolgok, amíg szeretek, de ha ez elmúlik, akkor semmi nem tud ott tartani. Lehet ezt bátorságnak, hülyeségnek, vakmerőségnek nevezni, de szerintem mindenki arra törekszik, hogy jól érezze magát. Én pedig már rosszul éreztem magam, és önzőség vagy sem, de úgy éreztem, hogy jár nekem, hogy boldog legyek – taglalta a színész, aki végül nem sokkal a válása után Balogh Edina mellett találta meg a számításait. – Hogy ez majd meddig tart, megint csak sok mindentől függ… Mert szerelem az van, de hogy holnap reggelig, az idők végezetéig, vagy addig, amíg meg nem áll a szívem, nem lehet tudni. Nyilván egy ilyen hosszú idő után történő szakítás után belemenni egy új kapcsolatba… Kapásból hendikeppel indulsz. Mert attól félsz, hogy mi van, ha ez sem sikerül, mi van, ha nem úgy jövünk ki egymással? Nagyon remélem, hogy ez nem egy tragikomédia vagy dráma lesz.”

Kiemelt képek: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!