Napi friss

Kiderült, miért késett el Sebestyén Balázs a ma reggeli műsorból

A legtöbb műsorvezető retteg attól, ami a Rádió 1 műsorvezetőjével megtörtént.

Nem volt még példa arra, hogy Sebestyén Balázs hibázzon. Ma reggel azonban nélküle kezdődött a Rádió 1 reggeli rádióműsora. És nem is kellett félteni két kollégáját, Ráskó Esztert és Rákóczi Ferit, mert amint megtudták, hogy Balázs előbb-utóbb csatlakozik hozzájuk, „megcsipkedték” a hallgatók előtt a kollégájukat, amiért képes volt úgy indítani a hetet, hogy nem jelent meg időben a stúdióban. A tegnapi választások margójára terészetesen mindenféle politikai magyarázatokkal próbálták elviccelni a kínos szituációt.

Hét óra után pár perccel Balázs végül szó szerint berobbant a stúdióba, és azonnal tisztázta késése valódi okát. „Jó reggelt, gyerekek. Hét óra után nyolc perccel itt vagyok, éjszaka forgattam, 11-re értem haza, és akkor belenéztem a választási műsorokba kicsit, ilyen éjfélig. Ötkor fölkeltem, megnéztem az eredményeket, visszafeküdtem, és 6 óra 18 perckor fölébredtem” – magyarázta Sebestyén Balázs.

Több, reggeli műsort vezető televíziós és rádiós beszélt már korábban arról, hogy milyen szigorú időbeosztás szerint kell élniük azért, hogy a munkájukat maradéktalanul és profin ellássák. A hajnalban kelés miatt az egyik legfontosabb, hogy este nagyon hamar ágyba kell kerülniük ahhoz, hogy másnap frissen és kipihenten képesek legyenek munkába állni. Balázsnak ez most azért nem sikerült, mert számára a mostani időszak meglehetősen feszített: nem titok, az RTL még május végén bejelentette, megkezdték a Nyerő Páros idei évadának forgatásait.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!