Napi friss

Hujber Feri szerelmi vallomása a feleségéről: „Őt kerestem egész életemben”

Próbára teszik a szerelmüket a Nyerő Páros következő évadában.

Beköltözött a pusztazámori villában az a nyolc pár, akik a Nyerő Páros legújabb évadában igyekeznek bebizonyítani, bármire képesek a szerelmükért. Köztük lesz Hujber Feri és tizennyolc évvel fiatalabb felesége, Szőke Krisztina is.

Hét éve alkotnak egy párt, hét hónapja, hogy hazaköltöztek Londonból, és elérkezettnek látták az időt, hogy belevágjanak életük legnagyobb kalandjába. „Csupa jót várunk ettől a játéktól, többek között, hogy erősebben kerülhetünk ki belőle. De az erősség nem azt jelenti, hogy eddig gyengék lettünk volna, hanem hogy még inkább meg tudjuk ismerni egymást olyan körülmények között, ami a hétköznapi életben nem lehetséges, hiszen itt rengeteg új helyzet adódik. Ezért is vállaltuk, mert ki akarjuk magunkat próbálni. Én is szenvedélyesen kalandvágyó vagyok, ő is, és ez egy óriási kaland, talán a legnagyobb azon kívül, hogy összejöttünk” – mondta a színész az RTL-nek.

Hujber maga is úgy véli, érdekes a kettősük Krisztinával. „Én vagyok az, aki nem szeretek versenyezni semmilyen formában, ő meg, mint megtudtam, minden téren kompetitív alkat, úgyhogy ez egy érdekes párosítás lesz. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog kihozni belőlünk ez a játék.”

Arról nem beszélve, hogy még alig szerepeltek nyilvánosan. Most elárulták, hogy kezdődött a kapcsolatuk. „Ez – igazából mondhatni – szerelem volt az első látásra” – kezdte Krisztina, szavait pedig Feri egészítette ki. „Az első alkalommal, amikor találkoztunk, mondtam neki, tudod milyen fontos az, hogy mi most találkoztunk? Nekem világos volt, hogy őt kerestem egész életemben. Menekült egy pár hónapig, nem akarta elkötelezni magát, mert rettegett, hogy mi lesz, hanem fog tudni soha többé szabadulni, én meg nem akartam, hogy szabaduljon soha többet” – nyilatkozta Hujber Feri.

És akikkel versenybe szállnak:

  • Berki Mazsi és Kajári Zoltán
  • Balogh Edina és Szabó Simon
  • Palácsik Lilla és Visváder Tamás
  • Simon Attila és Simon Erika
  • Miskovics Márton és Nicuta Nicoleta
  • DJ Jauri és Dorina
  • Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka

Kiemelt kép: rtl.hu/Fókusz

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!