Napi friss

Dobó Kata Andy Vajnáról: „Benne volt a pakliban, hogy nem lesz támogató”

A színésznő elmondása szerint amikor megérett benne a döntés a szakításra, akkor az is egyértelmű volt, hogy nem maradhat Los Angelesben.

Szerelem miatt ment Amerikába Dobó Kata, és amiatt is hagyta el az országot. Köztudott, a színésznő a főiskolát megszakítva költözött annak idején Andy Vajnával Amerikába, majd a szakítását követően döntött úgy, hogy hazaköltözik. Pedig Kata karrierje éppen csak szárba szökkenhetett volna – épp hogy lecsúszott a Trója női főszerepéről, ketten voltak versenyben Diane Krugerrel –, mégis feladta az amerikai álmot.

Dobó Kata és Andy Vajna 8 évig alkottak egy párt. Miután szakítottak, a színésznő úgy érezte, hogy gyakorlatilag pincérkednie kellett volna, és közben folyamatosan castingokra járni, ha egyedül talpon akart volna maradni Los Angelesben. „Úgy gondoltam, miután én hoztam meg ezt a döntést, hogy ennek a kapcsolatnak legyen vége, benne volt a pakliban, hogy nem lesz támogató Andy velem kapcsolatban” – mondta el a Szavakon túl című műsorban, hozzátéve, hogy volt pár évük a szakítás után, amikor nem voltak igazán jóban, ugyanis Andy nem viselte jól, hogy szétmentek, sem azt, hogy a színésznő hazaköltözött. És bár máig második otthonaként tekint az amerikai városra, gyakran volt honvágya, amikor kint volt, ezért is billent a mérleg nyelve Magyarország felé. Később rendeződött a viszonya Andy Vajnával, gyakran kikérte a szakmai véleményét, és számíthatott is az egykori filmügyi biztosra.

Kiemelt kép: Toroczkay Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!