Napi friss

Melyik krémet használja több mint 115 000 felhasználó? (X)

A kozmetikumokat a csomagolás vonzereje, az illat és a szín alapján vásároljuk meg, de nem nézzük meg, hogy mit tartalmaznak, és hogy természetesek-e. Gondolkodott már azon, hogy mi van a kozmetikumaiban? Vajon 100%-ban biztonságos és nem állatokon tesztelt?

A kozmetikai termékek áradatában nehéz választani és kiválasztani a megfelelőt. A bőr az emberi test legnagyobb szerve, ezért fontos, hogy megfelelően ápoljuk olyan termékekkel, amelyek csak a legjobb összetevőket tartalmazzák. Ismerje meg a ránctalanító krémet, amelyben több mint 115 000 felhasználó bízik.

Ez a krém kiküszöböli az alapozó és a korrektor szükségességét.

A Lux-Factor ránctalanító krém 5 az 1-ben ránctalanító krém, nappali és éjszakai krém, hidratáló krém, ránctalanító krém és tökéletes alap a tartós sminkeléshez. Kizárólag 100%-ban természetes európai hialuront tartalmaz, amely vízmegkötő tulajdonságainak köszönhetően kisimítja a bőrt és rugalmasságot kölcsönöz neki. A negyedik dimenzió beépítésével a 4D Hyaluron a leghatékonyabb ránctalanító krém a piacon. Még a híres felhasználók is megbíznak benne, akik már nem használnak alapozót és fedőszínt. Biztonságos és természetes összetevőinek köszönhetően a krém minden bőrtípusra alkalmas és klinikailag tesztelt. A lenyűgöző eredmények már 2-4 hét használat után láthatóak, a bőr tónusos, sima és egészséges lesz.

Ön is a legjobb összetevőket tartalmazó bőrápolót szeretne, de nem bízik az online vásárlásban?

Mi 30 napos garanciát kínálunk minden vásárlásra. Ha nem elégedett, visszaküldheti a terméket, és mi visszatérítjük a vételárat.

Csak a hónap végéig 16% kedvezménnyel adhatja le rendelését a következő kóddal: STORY16

Megrendelését leadhatja online a www.luxfactor.com weboldalon vagy az ingyenesen hívható 0619995353-as telefonszámon.

Ismert felhasználók a 4D Hyaluron krémről

Horváth Éva

„Rendkívül érzékeny bőröm van, és mindig is nehezen találtam olyan bőrápolási termékeket, amelyek nem irritálják még jobban a bőrömet. Amikor elkezdtem használni a Lux-Factor 4D Hyaluron arckrémet, abbahagytam más termékek kipróbálását, mert rendkívül nyugtató hatással van a bőrömre. A munkám jellegéből adódóan gyakran vagyok erősen sminkelve, és a smink eléggé irritáló tud lenni. Gyorsan felkenődik, eloszlik és gyorsan beszívódik, a bőröm pedig sima, feszes, rugalmas és ragyogó lesz tőle.”

Nagyváradi Nelli

A Lux-Factor 4D Hyaluron táplálja és tonizálja a bőrömet, különösen azokon a napokon, amikor állandóan ki vagyok téve a hideg-meleg levegőnek.”

Egy 800 női felhasználóval végzett teszt kimutatta:

A mindössze egy percig tartó alkalmazás?

Próbáljon ki egy trükköt, amely 2-4 hét alatt fiatalosabb megjelenést és simább, feszesebb bőrt eredményez, de csak egy percet vesz igénybe az idejéből.

HASZNÁLAT ELŐTT GYENGÉDEN TISZTÍTSA MEG ARCÁT, NYAKÁT ÉS DEKOLTÁZSÁT.

Használjon nem agresszív termékeket az arctisztításhoz. Ügyeljen arra, hogy jól távolítsa el a sminket, különösen este, mivel az eltömíti a pórusokat és bőrhibákat okozhat.

VIGYEN FEL EGY VÉKONY RÉTEG KRÉMET AZ EGÉSZ ARCRA.

Finom körkörös mozdulatokkal masszírozza a krémet a bőrbe. A 4D HYALURON a nyakon és a dekoltázson is használható. A szemkörnyékre is alkalmas.

HAGYJA A KRÉMET BESZÍVÓDNI.

Várjon néhány másodpercet, amíg a krém felszívódik, majd folytathatja a sminkelését a szokásos módon. A 4D HYALURON kiváló alapozó sminkalapnak is, mivel könnyű textúrája van, és nem hagy zsíros maradványokat.  A Lux-Factor 4D Hyaluron rendszeres használatával bőre védett, dúsított és ránctalan lesz. Fájdalmas botox nélkül 10 évvel fiatalabbnak tűnhet.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!