Napi friss

Nagy Feró nem hagyta szó nélkül, hogy Curtis egyik dalszövegében beszólt neki

A rapper több magyar előadót is magára haragított új számával.

Curtis eddig is egy igencsak megosztó szereplője volt a zenei világnak, legutóbbi húzásával pedig sikerült pár kollégájánál is kihúzni a gyufát. Instagram-bejegyzésében osztotta meg az alábbi dalszöveg részletet, amin az érintettek igencsak felháborodtak: „Mi atyánk, tehát hibáztam megint?/A fél ország köpköd, a másik csak legyint/Eladtam magam az ostoba szerint/A Nevem mögé bújva dőzsöl az elit/Nem vagyok Győzi, se Nagy Feró/Csak egy őszinte újpesti kanyhaló/Lesz itt tűz, seggnyaló…/Romantic-lemez és kandalló/Nem jött nagy cég, és nem jött a tv/Én magamtól lettem, senki nem kellett a VV” – szól az új nóta, aminek utolsó sora mintha Majkának szólna

Völgyi Zsuzsi rendkívül magára a vette a Romantic-ról írt sorokat. Korábbi találkozásiak alapján úgy vélte jó viszonyt ápolnak egymással, ezért érte hideg zuhanyként, amikor meglátta, hogy dalszövegében lényegében őt (is) minősíti „Azt gondoltam, hogy Széki úrral, ha nem is barátok, de jó ismerősök vagyunk. Legalábbis utaltak erre jelek, amikor találkoztunk itt-ott. Persze lehet, hogy tévedek, és Attilánál a puszi és az ölelés nem egy bizalmasabb viszony hozadéka, de az én világomban nem csókolgatjuk azt, akiről rossz a véleményünk. Pont emiatt lepett meg, amikor olvastam a posztját, melyben új lemezt vizionál a Romanticnak olyan áthallással és kontextussal, amivel nyilván nem azt akarta üzenni, hogy mennyire örül a víziójának” – fejtette ki véleményét Zsuzsi a Ripostnak. Curtis nem akart beletaposni az énekesnő lelkébe, később aztán tőle bocsánatot is kért, Völgyi Zsuzsi pedig meg is enyhült.

Nagy Ferót azonban nehezebb lesz kiengesztelni. A Beatrice frontembere teljes értetlenül áll a dolog előtt. Egyszerűen nem érti, hogy nekik mi közük egymáshoz, miért lett belevonva. „Nem érdekel engem egyáltalán a Curtis bocsánatkérése, ettől én nem leszek boldogabb. Meg hát ő már rég nem lesz Curtis, amikor én még mindig Nagy Feró leszek. Nem haragszom rá, ha ez a véleménye, legyen ez a véleménye. Bár nem értem, hogy nekem mi közöm ehhez a dologhoz, meg egyáltalán a Curtishez. De nem hiszem, hogy akár a Győzike vagy én ettől kevesebbek lennénk… Még az hiányzik nekem, hogy ő bocsánatot kérjen. Minek? Ez a véleménye, megjegyeztük, a világhálón minden megmarad. Lesz olyan még, amikor ő ezt szégyellni fogja, hogy ilyen szellős agyú volt – reagált a Ripostnak Nagy Feró, aki részletesen kifejtette mit is gondol valójában magáról Curtisről: „Ő egy fiatal, másodrangú zenész, mert Majka csinált belőle embert, szóval én a helyében inkább szégyellném magam, hogy belekötök valakibe, aki nem bántott soha. Még csak egy megjegyzésem sem volt rá. Ez az ő dolga, emberkedik, hát csinálja. Különben is, hogy kerülök én bele ebbe a képbe, mi közünk nekünk egymáshoz? Ez olyan, mintha én belekötnék Mick Jaggerbe.”

Kiemelt kép: Nagy Zoltán, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!