Napi friss

Majka hazugnak nevezte Curtist? Újra kódolt üzenetben háborúznak

Curtis dalszövegét Majka sem hagyta szó nélkül.

Mostanában  gyanúsan nagy volt a csend a két rapper körül, de néhány nappal ezelőtt Curtis egy újabb bombát robbantott. A közösségi oldalán posztolt dalszövegben ugyanis beszólt Gáspár Győzőnek, Nagy Ferónak és sokak szerint Majkának is.

„Mi atyánk, tehát hibáztam megint?/A fél ország köpköd, a másik csak legyint/Eladtam magam az ostoba szerint
/A Nevem mögé bújva dőzsöl az elit/Nem vagyok Győzi, se Nagy Feró/Csak egy őszinte újpesti kanyhaló/Lesz itt tűz, seggnyaló…/Romantic-lemez és kandalló/Nem jött nagy cég, és nem jött a tv/Én magamtól lettem, senki nem kellett a VV” – olvasható Curtis posztjában.

Sokaknak feltűnt, hogy az utolsó sorban ismét előveszi Majkát, aki a ValóVilág miatt lett ismert. Curtis azóta válaszolt is az őt számonkérő kommentekre, és azt állítja, nem állt bele senkibe, hanem ez az igazság. Majkának címzett üzenetére pedig így reagált: A legjobbak voltunk együtt! Ebben nincs vita! Nem kell túl gondolni, se belelátni semmi többet, mint amit írtam.

Az viszont sokatmondó egybeesés, hogy miután napvilágot látott a dalszöveg, Majka oldalán is megjelent egy poszt, mégpedig a „kanyhaló˝ szó definíciójáról. „A kanyhaló (vagy kanyhalo, néha kanyhalló) szó jelentése hazug, megbízhatatlan, rafkós, simlis, illetve hazugság” – derült ki a posztból, amit a kommentelők szerint Majka válaszul írt Curtisnek.

Majka és Curtis 2022 nyarán intettek búcsút egymásnak másodjára, és úgy tűnik, most már örökre. Azóta néhány alkalommal üzengettek a közösségi médián keresztül, de személyesen két éve nem beszéltek. „Volt olyan, hogy üzentem neki, amikor már előtte volt valami más, de nem kapja meg, mert le vagyok tiltva nála mindenhonnan. Tudom a Judit számát, neki is üzentem, ő sem válaszolt. Nem zárkózom el attól, hogy ez a dolog rendbe jöjjön, de nem akarom mindenáron. Nem szólhat arról az életed, hogy olyan emberekkel foglalkozol, akik nem szeretnék, hogy foglalkozz velük – fejtette ki az álláspontját Majka Osváth Zsolt 1kanapén című műsorának vendégeként. Majka korábban azt is kifejtette, hogy nem lát rá sok esélyt, hogy újra összeálljanak. – Második esély mindig mindenkinek jár, mert elsőre el lehet rontani. Ez viszont neki már a harmadik lenne. Ezért nem hiszem, hogy ebben a formában, ahogy korábban, az megvalósulna.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!