Napi friss

Molnár Anikónak indokolt volt az injekciós fogyókúra

A sztárvilág után már a civilek között is egyre népszerűbbek azok az injekciók, amiket alapvetően a cukorbetegség kezelésére fejlesztettek ki, de mellékhatásként a testsúly csökkenését is előidézik.

Először csak sztárok látványos, gyors fogyása kapcsán lehetett hallani, hogy mindezt az inzulinszintet szabályozó injekciónak köszönhetik, mára viszont civilek körében is egyre elterjedtebb a használata. Molnár Anikó az elsők között volt idehaza, aki a cukorbetegek gyógyszerével fogyott, ám ő akkor még nem is sejtette, hogy amit felírt neki az orvosa, az pár év múlva hiánycikk lesz, mert trenddé válik. „Sokáig a sport hiányára fogtam, hogy nagyon meghíztam. Aztán végül négy-öt éve rávettem magam, és csináltattam egy laborvizsgálatot, meg elmentem egy terheléses cukorvizsgálatra. Nagyon rossz eredményeim születtek, és kiderült, hogy egy hajszál választ el a cukorbetegségtől. Ekkor az orvosom felírt egy tablettát, de egy hónap múlva, amikor visszamentem, látta, hogy egy dekát sem fogytam, ugyanúgy 100 kiló fölött voltam. Úgyhogy jött a következő szint, az injekciókúra – emlékszik vissza Anikó, aki ekkor találkozott először a ma már fogyókúrás csodaszerként emlegetett és egyúttal hiánycikként is számontartott gyógyszerekkel, amik el is kezdték leolvasztani róla a kilókat. – Első körben lement 27 kiló, de aztán a fele visszajött, mert nem iktattam be mellette a rendszeres sportot.” Anikónak tehát indokolt volt a gyógyszerek használata. De hogy egészséges emberek is felíratják, vagy rosszabb esetben nem legális úton jutnak hozzá az injekciókhoz, az elszomorítja…

Megjelent a Story Sztárdiéta!

Ha kíváncsi, Anikó orvosa szerint milyen kockázatai vannak annak, hogy egészséges emberek kezdik szúrni magukat, keresse a Story Sztárdiéta megjelent különszámát!

Kiemelt képek: Archív, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!