Napi friss

Schmuck Andor újra összejött az exével? Íme, a politikus válasza

Ismét esküvőre adja a fejét a celebpolitikus?

Schmuck Andor magánélete az elmúlt években igencsak kiszámíthatatlanul alakul, egy valami azonban nem változott, a politikusból lett celeb imádja a dekoratív nőket. És nem csak hajszolja azokat, általában komoly szándékkal ismerkedik, célja pedig a házasság.

Visszament az exéhez

Három évvel ezelőtti válása óta azonban egyetlen komoly kapcsolatról sem számolt be a hősszerelmes, most viszont a story.hu kiszúrta, hogy egy ideje ismét exével tölti az időt. Lindával 2012-től 2015-ig alkottak egy párt, és az akkor 21 éves bombázót Schmuck természetesen el is jegyezte, az esküvőre azonban végül nem került sor. Helyette Facebookon tudatták a világgal, hogy elengedték egymás kezét. Andor akkor azt is hozzátette, hogy csodálatos három év volt, minden percért hálás, és barátságban váltak el.

Schmuck Andor és Linda így nézett ki együtt 2013-ban

Úgy tűnhet, olyannyira baráti volt az elválás, hogy kilenc évvel később ismét egymásra találtak. „Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban egy rég halottnak hitt gonosz szövetség éledezni kezd” –  írta Schmuck a fotóhoz, amin Linda macskájával összebújva fekszik az ágyban. De posztjaikból az is kiderül, hogy Linda a kampányidőszakban is segít Andornak. Úgy tűnik, újra sülve-főve együtt vannak. A politikus azonban a story.hu-nak azt mondta, csupán csak barátok Lindával. „Továbbra is keresem az igazit” – hangsúlyozza Schmuck Andor.

2021-ben vált el

A feleségével, Eszterrel 2019 márciusában ismerkedtek meg, és néhány héttel később már jegyben jártak, fél évvel azután pedig Andor feleségül is vette 27 évvel fiatalabb szerelmét. „A Bazilika lépcsőjénél találkoztunk, Eszter megbotlott, majd szinte a karjaimba esett. Elkaptam, aztán adtam neki egy névjegykártyát a biztonság kedvéért. Másnap felhívott, én pedig elhívtam egy randira. Ez egy keddi napon volt, szerdán már együtt laktunk – mesélte Andor 2019-ben Berki Krisztián műsorában. Házasságuk azonban másfél év után zátonyra futott, amit 2021. április 29-én egy szűkszavú posztban jelentett be Facebookon. – Házasság felbontása, Eszterrel úgy döntöttünk, elválunk” – írta Schmuck. A politikus nemrég a Kőgazdag fiatalok című realityben is feltűnt, ahol Mettával randizott, viszont a románcból végül semmi komoly nem sült ki.

Kiemelt kép és fotó: Szabó Lilla/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!