Napi friss

Ezt a zsűrit látnák szívesen az X-Faktor rajongói

Ma kiderülhet, pontosan kik ülnek be két év szünet után az X-Faktor mentorainak székeibe, a műsorvezető pedig Szabados Ági vagy Istenes Bence lehet.

Amióta bejelentette az RTL, hogy egy év kihagyás után visszatér az egyik legnépszerűbb tehetségkutatója, mindenki azt találgatja, vajon kik fognak a mentorok székeiben helyet foglalni. Ugyanis köztudott, hogy ByeAlex már nem vállalja azX-Faktorbana mentorálást, és valószínűleg Gáspár Laci is feláll a székéből, így talán csak Herceg Erika és Puskás Peti marad a csapatból. Amióta pedig Majka, és Pápai Joci bejelentették távozásukat a konkurenciától, mindenki arra vár, hogy végre kiderüljön, milyen összeállításban fognak zsűrizni a tehetségkutató során, a legtöbben ugyanis természetesen arra tippelnek, hogy ők lesznek az új mentorok.

A rajongók tippjei szerint tehát a felállás a következő lehet: Puskás Peti, Majka, Pápai Joci, és Herceg Erika lesznek a mentorok. Annak ellenére, hogy még Curtis neve is felmerült Puskás Peti helyett, sejteni lehet, hogy az újdonsült apuka marad a pozíciójában. Ennek a zsűrinek a rajongók is örülnének, többen hangoztatják, már alig várják a bejelentést, amire ma kerülhet sor.

A másik kérdés pedig a műsor kapcsán nem más, mint a műsorvezető személye, hiszen tudvalévő, hogy Miller Dávid elköszön a produkciótól. Egyes feltételezések szerint Szabados Ági is esélyes a pozícióra, ahogy felmerült Istenes Bence neve is, de még tavaly év végén röppent fel, hogy Szépréthy Roland, színész-producer lehet az új műsorvezető.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!