Napi friss

Új hírek érkeztek a 2024-es X-Faktor mentorairól – Lesz változás!

Már várják a jelentkezéseket a 2024-es X-Faktorra, a műsor senior kreatív producerét kérdeztük arról, milyen változások várhatók.

Amióta kiderült, hogy visszatér az RTL képernyőjére az X-Faktor, mindenki azt találgatja, vajon kiket láthatunk majd a mentorszékekben. A 2024-es évadot Herceg Erika és Gáspár Laci jelentette be a Sztárboxban, így sokan arra tippelnek, hogy ők maradnak. Később kiderült, hogy Majka és Pápai Joci átszerződnek a konkurenciától, így már arról is pletykálnak, hogy esetleg velük lehet teljes a csapat. Curtis szépen teljesített a The Voice-ban, és neki is testhezálló lenne a mentorszerep. Korábban ByeAlex bejelentette, hogy nem akarja folytatni a mentorkodást, de korábban is volt már rá példa, hogy arról beszélt, nem folytatja, de végül mégis meggondolta magát. Így számtalan kérdés felmerül az új évaddal kapcsolatban, és ezeket a kérdéseket fel is tettük Verebély Marcellnak, a produkció senior kreatív producerének.

story.hu: Az X-Faktor castingfelhívása azzal a szlogennel fut, hogy Új időszámítás kezdődik. Mire utal ez a mondat? Ez azt jelenti, hogy mind a négy mentort lecserélik? Vagy lehetséges, hogy valaki mégis marad? Esetleg lehetséges, hogy mind a négy mentor folytatja a munkát?

Verebély Marcell: Az X-Faktor évadról évadra meg szokott újulni. Hol csak apróbb szerkezeti változtatások, hol új mentorok vagy a műsorvezető személyében. Ebben az évadban például rekordnyeremény vár a győztesre, ugyanis a magyarországi X-Faktor történetének legnagyobb pénznyereményét, 36 millió forintot kapja a győztes. De a mentorpultban is új időszámítás kezdődik, hiszen ByeAlex az előző évad után jelezte, hogy elbúcsúzik a mentori feladataitól a jövőben. Így már biztos, hogy a mentorcsapat változni fog, nem valósulhat meg, hogy a teljes korábbi megmaradjon.

Story.hu: Érinthetik a változások a műsor struktúráját? Hiszen már több magyar újítás is volt a korábbi évadokban.

Verebély Marcell: Igen, már vannak is új ötleteink, amik teljesen eltérnek az eddigi struktúrától.

Story.hu: Érintheti-e a változás a műsorvezető személyét?

Verebély Marcell: Egy új évad előtt, ahogy mindent átgondolunk, úgy természetesen a műsorvezető személyét is.

Story.hu: Meddig jelentkezhetnek az énekesek a műsorba?

Verebély Marcell: Május végéig várjuk a jelentkezéseket, de az első körös meghallgatások már most elkezdődtek, így nincs értelme halogatni a dolgot.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!