Hazai sztár

Curtis: „Végre lekerült rólam a skarlát betű”

Sűrű év van a rapper mögött. Sokan kételkedtek is benne, hogy végig tudja csinálni ezt a feszített tempójú időszakot.

Tavaly ő lett a dzsungel királya a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben. Nemrégiben a Nyerő Párost is megnyerték kedvesével, Judyval. Az ember az elmúlt évben szinte nem tudott úgy az RTL-re kapcsolni, hogy ne lássa az arcát, és úgy tűnt, megállíthatatlan sikerszériában van. Sokan úgy gondolták, a The Voice végén is ő fog diadalmaskodni, egyik versenyzőjét, Virág Timóteust ugyanis sokan favorizálták.

A Celeb vagyok, ments ki innen! 6. évadát Curtis nyerte (Fotó: RTL)

„Cefetül érzem magam”

Aztán egy hétvégén minden megváltozott. Curtis a nézők szavazatai alapján elveszítette az utolsó versenyzőjét, aki így nem került be a fináléba, másnap pedig Szegedi Fercsó ütötte őt ki a Sztárboxban. „Végre lekerült rólam a skarlát betű. Nagyon sokáig hallgattam, hogy az RTL mennyire tolja a Curtist, hogy mindent vele nyeretnek meg. Mindig neki kell győzedelmeskedni. Ezt most már senki nem mondhatja, és bevallom, ez jó érzés – kezdi Curtis. – Csak azt sajnálom, hogy ennek Virág Timóteus lett a szenvedő alanya. Neki mindenképpen a fináléban lett volna a helye. Hogy hogyan éreztem magam? Voltak nagy játékosok, akik nem voltak jó edzők, mint például Maradona. Azért remélem, hogy lesz még újabb széria a The Voice-­ból, és én is újra tudok majd bizonyítani coachként. A versenynek ebben a szakaszában már szimpátiaszavazás van, a közönség döntött, tiszteletben tartom a véleményüket, de bármikor beleállok a vitába, hogy a versenyzőmnek ott kellett volna lennie a végén. Cefetül érzem magam amiatt, hogy ez nem sikerült.”

Barátnőjével, Judyval (Fotó: Archív)

„Lehet utánam csinálni”

Másnap pedig magának Curtisnek kellett búcsúznia a ringtől. A második menetben ugyanis földre került, és nem is állt fel a rászámolás végéig, így ellenfele diadalmaskodott. „Őszintén megmondom, hogy a Sztárboxra egyáltalán nem tudtam rendesen felkészülni. Minden erőmet, energiámat a The Voice-ra tartogattam, és emellett az edzések teljesen másodlagossá váltak. Pontosan tudtam, hogy úgy megyek majd be a ringbe, hogy lesz, ami lesz. Nem izgultam túl azt a rendezvényt. December 28-án lesz a BOK Csarnokban egy évzáró szuperkoncertem, most arra készülök, szóval lesz még dolgom. Egy éve lett vége a Celeb vagyok, ments ki innen!-nek. Azóta minden főműsoridős produkcióban ott voltam, mellette megcsináltam a Curtis Live-ot. Végighajtottam az évet. Nagyon kemény tempóban. Sokan nem is bíztak benne, hogy bírom majd, de íme, tessék, lehet utánam csinálni. Januárban végre elutazom egy nagyon jó barátommal Dominikára két-három hétre, hogy valóban rendesen kipihenhessem magam. Már nagyon várom. Jó lesz végre pihenni. De azért bízom benne, hogy jövőre is kapok az RTL-től legalább fele ennyi feladatot. Ugyanennyit nem muszáj…”

Kisfiánál nincs fontosabb a számára (Fotó: Archív)

Kisfia az első

Ebben a sűrű évben Curtis mellett végig ott állt szerelme, Barnai Judit, akivel hol együtt harcoltak a Nyerő Párosban, hol pedig a háttérből támogatta az újpesti rappert. Curtis be is vallotta: számára hatalmas feladat, hogy ilyen hajtásban még a párkapcsolatát is jól működtesse. „Nekem ez nagyon nehéz. Hozzám nagyon sok elfogadás és türelem kell, mert ha minden munkán túl vagyok, én akkor is még elsősorban apuka vagyok, és a szabadidőmből legeslegelőször a kisfiamnak adok – mondja Curtis. – Nekem az a fontos, hogy vele legyek, és mindenki más csak ezután következik. Ezt pedig a páromnak is el kellett fogadnia.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!