Napi friss

Lecserélték ByeAlexet! – Megvan az X-Faktor új mentora?

Mindegyik mentor visszatért, egyedül Alex helyett tűnt fel új arc a képernyőn.

Habár az idei évben elmarad az X-Faktor, nem marad zenei tehetségkutató nélkül az ország. Tíz év után újra elindult a The Voice, ahol Miklósa Erika, Trokán Nóra, Curtis és Manuel töltik be a zsűri szerepét. Sokan hiányolták a megszokott mentorgárdát, de a legutóbbi adásban megjelentek az új coachok segítőjeként – ByeAlex kivételével. „Amikor kiderült, hogy lesz egy segítségem és választanom kell, akkor volt egy pár név a fejemben, viszont mindenképp olyat szerettem volna, aki stílusban közel áll hozzám ,és meg tud erősíteni abban, ha valamit én úgy gondolok akkor ha ő is úgy gondolja akkor ketten biztos nem ronthatjuk el. Amikor felvette a telefont és megkérdeztem, hogy jön-e, nem gondolkozott egy percig sem, azt mondta, hogy ’Oké tesó, mehet!’– emlékezett vissza barátja, Ekhoe felkérésére Manuel.

Manuel és Ekhoe a műsorban Fotó: rtl.hu/thevoice

Döntése, miszerint egyedül mellette nem volt x-faktoros segítség, sokakat meglepett. Egykori mentorával, ByeAlex-szel mai napig jó kapcsolatban vannak, az előadó mégsem őt kérte fel partnereként. Vajon Herceg Erika, Puskás Peti és Gáspár Laci mellett a jövőben Ekhoe foglal majd helyet a mentorszékben, amikor az X-Faktor visszatér? Alex ugyanis már korábban elbúcsúzott a produkciótól.  A tévézés világában eddig még újnak számító Ekhoe mindenesetre élvezte a forgatást.
“Nagyon jó a közös munka Manuellel, nem is éreztem magam az elején késznek erre, hogy én valaki felett bíráljak vagy döntést hozzak, de ha már megkért rá, akkor nyilván elfogadtam a meghívást. Segítek neki és remélem, hogy ki tudjuk hozni magunkból a maximumot” – mondta a műsorban a mindössze húszéves rapper.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/rtl.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!