Napi friss

Kajdi Csaba védte meg Lakatos Márkot

Az ügynökségtulajdonos és a stylist régen barátok voltak, az utóbbi időben azonban elmérgesedett közöttük a viszony. Most azonban Cyla Márk oldalára állt.

Pár hete nyilvános szócsata robbant ki Lakatos Márk és Hajdú Péter között. Ismeretes, a stylist azután szólította fel bocsánatkérésre a Frizbi műsorvezetőjét, miután a tévés a Márkkal készült interjúja során nem rejtette véka alá a homoszexualitásról alkotott véleményét. Lakatos Márk akkor úgy vélte, Hajdú Péter általánosít, amiért szégyellnie kellene magát, és elnézést kérni a szavaiért, de a tévésnek esze ágában nem volt bocsánatot kérni. Mindennek lassan egy hónapja, most azonban újra terítékre került a téma. Ugyanis Kajdi Csaba az Instagram-oldalán, 24 óráig elérhető történetben megosztott egy videót, amiben arról beszél, mennyire zavarja, hogy a melegekről mennyi általánosítás él az emberek fejében. Ennek kapcsán tért ki Hajdú Péter Lakatos Márkkal készült interjújára, amiben szerinte a tévés másról sem tudta kérdezni a stylistot, csak a melegségről. „Ami teljesen érthetetlen, mert Manyi szuperintelligens csávó, iszonyú művelt, érted, bármiről lehet vele beszélni – mondta Cyla a felvételen, és hozzátette, Hajdú ehhez képest csak a homoszexualitásról kérdezte Márkot. – Jó, rá is szolgál nyilván, mást sem csinál, érted, mint labdatáskával, konttyal meg tűsarkúban rohangál. Persze hogy erről kell vele beszélgetni” – jegyezte meg élcelődve Cyla.

Kajdi Csaba szavai már csak azért is érdekesek, mert köztudott, hogy ő és Lakatos Márk nem ápolnak egymással túl jó viszonyt, annak ellenére, hogy egykori barátok voltak. Időről időre kóstolgatják egymást, legutóbb szilveszterkor lángolt fel köztük a harc, miután Cyla szilveszteri, celebeket kifigurázó, Instagram-oldalára feltöltött videója kiverte a biztosítékot a stylistnál, aminek hangot is adott. Most azonban Csaba védelmébe vette Márkot, egyenesen méltatta őt. És ki tudja, ez akár az első lépés is lehet afelé, hogy a két, szakmájában sikeres híresség egy nap újra egymás barátjának mondhassa magát.

Kiemelt képek: TV2; Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!