Külföldi sztár

Arnold Schwarzeneggernek igazán örömteli hírt kapott: jön a harmadik unoka!

Az egykori Terminátor öt gyereke közül egyelőre csak a legidősebb alapított családot. Ő viszont pár év leforgása alatt a harmadik gyereke születésére készül.

Újabb gólyahír Holly­woodból: Katherine­ Schwarzenegger és filmsztár férje, Chris­ Pratt, a szuperhősfilmek Űrlordja újra babát várnak. Öt éve házasodtak össze, de a születendő családtag már a harmadik csemetéjük lesz, hiszen van két kislányuk: Eloise kétéves, Lyla három. A hírnek természetesen a világhírű nagypapa is nagyon örült, aki imádja az unokáit, és az érzés kölcsönös. Schwar­zenegger nemrég mesélt is arról, milyen nagyszülőnek lenni, röviden összefoglalva: fantasztikus. „Mindig ünnep, amikor a lányom és Chris átjönnek a két kis unokámmal, hetente legalább egyszer itt vannak nálam, és remekül szórakozunk. A kicsik Opának szólítanak, amit németül nagypapát jelent – mesélte az osztrák sztár. – Az első dolguk, hogy sorban állnak zabkekszért a házi kedvenceimmel együtt, Whiskey-vel, a pónival, Luluval, a miniszamárral, a kutyákkal, Dutch-csal és Schnitzellel, meg a törpemalacommal, Schnelly­vel. Mindnyájan ugyanazt kapják. Aztán meglovagoltatom a lányokat a minipónin és -szamáron, imádják. A malacot is meg akarták ülni, de arról lebeszéltem őket.”

A két kislány mellé érkezik egy újabb baba Katherine­-éknál (Fotó: Archív)

El lehet hát képzelni, milyen vidám az élet a Arnold Schwar­zenegger famíliában, ahová hamarosan új kis jövevény érkezik. A testépítőből lett színész és volt kaliforniai kormányzó, aki július végén ünnepli a 77. születésnapját, amúgy sok unokára számít, reményei szerint a 34 esztendős Katherine-­hez lassan felzárkóznak a testvérei is. Az ex-Terminátor legidősebb fia, a 30 éves Patrick decemberben kérte meg modell barátnője, Abby kezét, akivel nyolc éve együtt vannak, és ők is szeretnének családot alapítani. A többiek, a 32 éves Christina,­ a 27 éves Christopher és a vele majdnem egyidős, balkézről született Joseph egyelőre még keresik az igazit.

Kiemelt képek: Getty Images, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!