Napi friss

Eláruljuk, most épp melyik hollywoodi Chris a legmenőbb!

Többek között a szuperhős­filmek Űrlordja, Chris Pratt is versenyben van a megtisztelő címért.

Az amerikai bulvárlapok évek óta előszeretettel rangsorolják, éppen melyik hollywoodi Chris a leg­népszerűbb, belőlük ugyanis több is akad a filmsztárok között. Jelenleg épp Chris Evans van a csúcson, de a többiek bármikor újra letaszíthatják a trónról. Lássuk a kihívókat!

Chris Pratt

Macsó, olykor maradinak ható megjegyzései miatt kissé megosztó figura a mélyen vallásos színész, aki túlsúlyos fiatalemberből gyúrta ki magát menő filmsztárrá. A szuperhős­filmek Űrlordja és a Jurassic-filmek szereplője 43 éves, exfeleségétől van egy kisfia, három éve pedig feleségül vette a Terminátor lányát, Katherine Schwarzeneggert, akivel két kicsi gyereket nevelnek.

Chris Hemsworth (Fotó: Profimedia)

Chris Hemsworth

2014-ben a szuperhősfilmek Thor karakterét játszó ausztrál izompacsirta volt a leg­szexibbnek kikiáltva. A 39 éves színész azóta is a nők egyik első számú kedvenc szépfiúja, csak közben háromgyerekes apa lett, feleségével, Elsa Patakyval 12 éve házasok.

Chris Pine a Star Trek-filmek Kirk kapitányaként lett iszonyatosan népszerű (Fotó: Profimedia)

Chris Pine

A 42 éves színész a Star Trekkel lett ismert, de a Pókembertől a Wonder Womanig több siker­filmben szerepelt. Talán egy árnyalattal kevésbé népszerű társainál, de a külsejét elnézve, hamisítatlan hollywoodi Chris. Az elmúlt négy évben Anna Wallis színésznő volt a párja, nemrég szakítottak.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!