Külföldi sztár

Bruce Willis súlyos állapota ellenére is ünnepel, méghozzá duplán!

Előrehaladott demenciája ellenére nagyon is jelen van a szerettei életében.

Duplán volt ok nemrég az ünneplésre: az alkalmat nemcsak Bruce Willis születésnapja adta, hanem a 15. házassági évfordulójuk is a feleségével, Emma Heminggel. A 45 éves nő úgy fogalmazott az Instagram-oldalán, hogy a szövetségük erősebb, mint valaha. „Elmerülhetnék a bánatban, de inkább ünneplem azt a sok mindent, amiért hálásak lehetünk. Van két csodálatos lányunk, és egy olyan erős családi kötelék, ami minden megpróbáltatást kibír. Egyszerűen imádom ezt a férfit, akihez feleségül mentem, és annyi szeretet, gyengédség van az életünkben, mint talán még soha” – írta Emma egy kedves közös fotójukhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés


A frontotemporális demenciá­val diagnosztizált Willis korábbi felesége, Demi Moore­ két friss képet is megosztott a sztárról, mindkettő igazán szívmelengető. Az egyiken egymást gyengéden megérintve beszélgetnek – azt ugyanis minden családtag elmondta, hogy bár Willis az értelmi képességei jelentős részét már elveszítette, a szeretet gesztusai egyáltalán nem tűntek el az életéből –, a másikon a tavaly született első kis unokájával játszik és nevetgél. A tíz hónapos csöppséggel, Louettával óriási barátság alakult ki köztük. „Lou imád téged!” – írta édesapjának szóló születésnapi köszöntőjében a baba anyukája, Bruce Willis legidősebb lánya, ­Rumer. Nagypapa és unokája talán azért is értik meg egymást ilyen fényesen, mert sajnos bizonyos értelemben egy kicsit a színész is gyermeki szintre került a betegsége miatt – a szavakat például jó részt elveszítette. Ha azokat hiányolnia is kell, a szeretetet nem, hiszen ebben jócskán része van irigylésre méltóan összetartó családjában.

Autista a lánya

Közben Bruce és Demi legkisebb lánya, a 30 éves Tallulah – aki világéletében mentális problémákkal küzdött – bejelentette: az eddigi, sokak által furcsának talált viselkedésére magyarázatot kapott: autizmussal diagnosztizálták.

Bruce Willis és lánya Tallulah Willis mindig elválaszthatatlanok voltak (Fotó: Getty Images)

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!