Külföldi sztár

007-es jelöltek – A producerek sem tudják, melyik ügyeletes szépfiú lesz Daniel Craig utóda

Lássuk, a fogadóirodák és hazai sztárjaink szerint kik a legesélyesebbek James Bond szerepére!

René-Jean Page – Eleganciában verhetetlen

Amilyen hangos sikert aratott A Bridgerton­ család című sorozat első évada, alighanem akkora ovációval fogadnák a rajongók, ha a Hastings hercegét játszó – és az egyik leg­esélyesebbnek tartott – szépfiú lenne a következő Bond. A londoni születésű, de részben Zimbabwé­ban nevelkedett, 34 éves színész nemcsak rendkívül sármos és fitt, de megvan benne az az elegancia, könnyedség és belső tartás, ami a szerephez kell. A rajongók nagy bánatára évek óta párkapcsolatban él, szerelme, Emily Brown reklámszövegíró és futballista.

Page A Bridgerton család hercegeként hatalmas sikert aratott (Fotó: Profimedia)

Tom Hardy – Túl macsó az elvárásokhoz?

A heteken belül 45 éves színész egy darabig igazán előkelő helyen szerepelt a listán, de az utóbbi időben kicsit visszaszorult riválisai mögött. Talán túlságosan is keményfiú a többiekhez képest, márpedig az új Bondot sokan szeretnék kevésbé macsónak látni. A háromgyerekes színészt sok remek moziban láthatták a nézők, szuperhősfilmekben is szerepelt már, a magánéletét azonban szereti megtartani magának feleségével, Charlotte Riley-val. Wolf Katinál mindenképp az első helyen szerepel a listán.

Tom Hardyt legutóbb a Peaky Blinders – Birmingham bandája sorozat egyik szerepében láthattuk (Fotó: Profimedia)

Sam Heughan – Kemény skót, akár csak Connery volt

A 42 éves színészt idehaza kevesebben ismerik, pedig külföldön egy népszerű sorozat főhőseként rengeteg nő szívébe lopta be magát. A Diana Gabaldon időutazós regényfolyama, az Outlander – Az idegen alapján készült szériában egy 18. századi, keménykötésű – és igen jóképű – skót fiatalembert alakít. De játszott a Budapesten forgatott A kém, aki dobott engem című moziban is. Heughannek minden adottsága megvan ahhoz, hogy tökéletes Bond legyen: sármos, csupa izom, és rengeteg akciójelenetet végigcsinált már – no meg nem utolsósorban skót, mint az egyik legnépszerűbb 007-es, Sean Connery­ volt.

Heughan játszott a Budapesten forgatott A kém, aki dobott engem című moziban is (Fotó: Profimedia)

Idris Elba – Lassan idős lesz hozzá

Liptai Claudia is imádja a brit sztárt, nem véletlen, hogy jó ideje mondogatják, az afrikai szülők gyerekeként Londonban született Golden Globe-díjas színész esélyes lehet a szerepre, de félő, hogy mire ez eldől – a következő Bond-filmet leghamarabb két év múlva kezdhetik el forgatni –, addigra kiöregszik a lehetőségből. Heteken belül betölti az ötvenet, és bár remek formában van, hosszabb távon már nem nagyon számolhatnak vele. Ha nem ő lesz Bond, akkor sem fog unatkozni, hiszen rengeteg munkája van, szerepel szuperhősfilmekben és sorozatokban is. Emellett három éve nősült meg harmadjára, feleségével, Sabrinával elválaszthatatlanok.

Elba három éve nősült meg – harmadjára (Fotó: Archív)

Henry Cavill – A Vajákkal a világhírig repült

Sokan teszik tétjeiket egy másik brit szépfiúra, a Tudorokkal és a Vajákkal a világhírig repült 39 éves Cavillre. Elég ránézni, hogy értsük, miért merül fel a neve a lehetséges 007-esek listáján. A magas, sötét hajú, lenyűgözően fitt színész Supermant már eljátszotta, és mivel lelkes űzője a japán harcművészetnek, a dzsúdzsucunak, az akciójelenetek aligha jelentenének neki kihívást. Az öltöny is remekül áll rajta, a női nézők alighanem tódulnának miatta a mozikba. Igaz, egy ideje Cavill szíve is foglalt – a filmes körökben dolgozó Natalie Viscuso másfél éve a párja. Ráadásul a színésznek van egy hollywoodi egy ikertornya is – csak győzzünk választani!

Cavill Suparmant is eljátszotta (Fotó: Profimedia)

Michael Fassbender – Autós üldözésben nincs jobb nála

Hogy az ír színész egyszerre elegáns és kemény legény, ahhoz nem fér kétség, ráadásul fiatal kora óta elhivatott autóversenyző, úgyhogy az üldözéses jelenetnél kaszkadőrre sem lenne szüksége. 45 évesen még abban a korban van, hogy tökéletes Bond lehetne, viszont ha több folytatást szeretnének leforgatni ugyanazzal a színésszel, akkor talán már túlkoros hozzá. ­Fassbender öt éve vette feleségül svéd kolléganőjét, Alicia Vikandert, tavaly született meg a kisfiuk.

Fassbender autóversenyzőként képes lenne bevenni a legmeredekebb kanyarokat is (Fotó: Profimedia)

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!