Hazai sztár

Liptai Claudia: „Brad Pityu csodálatos!”

A NőComment! nagyasszonyainak szíve más-más típusú férfiakért repes, egy dologban azonban egyetértenek.

Míg a nagyvilágban Robert Pattinsont választották a világ legszexisebb férfijának, Claudiáék egy egészen más korosztályhoz tartozó hollywoodi sztárért rajonganak.

Liptai Claudia szereti a kisfiús fazonokat, az élen mégis a már sokak szívét meghódító „Pityu” végzett. „Én egy külföldi listát állítottam össze, így legalább nem kell tök cikinek éreznem a férjem előtt, hogy nem fért bele a négyesembe. Szerintem az egyik legszexisebb férfi ­Idris Elba, imádom! Aztán jön Chris Pratt, szeretem az ilyen kisfiús fazonokat, Robbie Williams egy szuperman, Brad Pityuról nem is beszélve. A Szenvedélyek viharában című filmben csodálatos volt.”

Balázsovits Edit ízlése az idő múlásával folyamatosan változik. „Én életkor szerint állítottam össze a listámat, mikor kibe voltam szerelmes. Az oviban a nagypapám volt a favorit, idősebb Balázsovits Lajos, aztán Alain Delon, aki a Fekete tulipánban csodálatos volt, utána jött Tom Cruise, akibe a gimnáziumban voltam szerelmes, most pedig Brad Pitt.”

Pálmai Anna szívét kétség kívül Brad Pitt birtokolja, míg az Arthur király főszereplője, Charlie Hunnam a dobogó harmadik helyén végzett. „Adam Driverben van egy nagyon erős szexus, a tehetségéről nem is beszélve, arra viszont nagyon kíváncsi lennék, vajon létezhet-e olyan, hogy Brad Pittné Pálmai Anna.”

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!