Külföldi sztár

Felismeri elsőre, ki kicsoda? – Sztárok és híres tükörképeik

Nehéz eldönteni, hogy a színészi pályán előny vagy hátrány, ha valaki szinte a megszólalásig hasonlít egy híresebb vagy hasonlóan ismert pályatársára.

Margot Robbie és Emma Mackey – Egyikük szerint nem is hasonlítanak
A Wall Street farkasában híressé lett ausztrál színésznő, aki egy ideje szuperhősfilmekben is domborít, Hollywood egyik legszebb bombázója. Mégis akad vetélytársa: feltűnően hasonlít rá a Netflix Szexoktatás című sorozatában szereplő, szintén nagyon szemrevaló Emma, aki pár évvel fiatalabb nála. Igaz, utóbbi utálja az összehasonlítást, sőt azt állítja, ő nem is lát bennük Margot-val semmilyen hasonlóságot.

Henry Cavill és Matt Bomer – Két szépfiú egy műfajban
A Supermant is játszó, mostanában a Vaják sorozat miatt is roppant népszerű brit Cavillt az ég is hollywoodi sztárnak teremtette, olyan megnyerő a külseje. Ki hinné, hogy akad a tengerentúlon egy színész, akivel még a jóképű szépfiút is össze lehet téveszteni! Az öt évvel idősebb Bomer ismerős lehet a Magic Mike-­ból vagy A nagy svindli című sorozatból. Karakteres arcélük, kísértetiesen hasonló vonásaik, kék szemük olyan egyformává teszi őket Cavill-lel, mintha testvérek lennének. A nyíltan meleg Bomer 10 éve egy férfival él házasságban, három gyereket nevelnek.

Fotók: Getty Images

Thandiwe Newton és Zoë Saldana – Saját anyjuk sem ismeri fel őket
A korábban Thandie Newton néven ismert színésznő a Vészhelyzettel lett ismert, de sok sikerfilmben is játszott, Zoë pedig az Avatartól A galaxis őrzőin át a Bosszúállókig jó pár moziban felbukkant. Nem csak a bőrszínük miatt tűnnek egyformának, az arcvonásaik miatt is elképesztően emlékeztetnek egymásra – annyira, hogy még Zoë saját édesanyja is összekeveri őket. Erről ő maga mesélt: „Anyukám még mindig azt hiszi, hogy én játszom a Westworldben, hiába mondom neki, hogy az Thandiwe.”

Fotó: Getty Images

Javier Bardem és Jeffrey Dean Morgan – Állandóan össze­tévesztik őket
Az Oscar-díjas spanyol Bardemet nemcsak remek alakításairól ismeri a világ, hanem arról is, hogy ő Penélope Cruz férje. Igazán nem hétköznapi az arcberendezése, mégis van egy másik híres színész, aki a megszólalásig hasonlít rá: a három évvel idősebb Jeffrey Dean Morgant szinte ugyanolyan fizimiskával áldotta meg a sors. A rajongók állandóan összetévesztették őket, sőt egyszer még a fotósok is Bardemnek nézték Morgant a vörös szőnyegen. Az amerikai kolléga többek közt a Grace klinikából és újabban a The Walking Dead sorozatból lehet ismerős a nézőknek.

Fotók: Getty Images

Kiemelt képek: Profimedia, Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!