Hazai sztár

Barta Sylvia: Ez nagy probléma, ha étterembe megy

Néhány hete eltörte az orsócsontját. Mivel fitneszedzőként most jó ideig elmaradnak az órái, az étkezésére így még inkább odafigyel.

Reggelim: „Egy pohár langyos, citromos víz után pár szem piros bogyós gyümölcsöt eszem. Közben elkészítem a zabkásámat, ami 50 gramm natúr zabpehely, ebbe keverek fehérjeport, hosszú kávét, egy mokkáskanál chiamagot, útifűmaghéjat és lenmagpelyhet, valamint kurkumát, fahéjat és borsot. Felöntöm forró vízzel, és fél órára letakarva hagyom.”

Tízóraim. „Sokszor előfordul, hogy a reggelim nem eszem meg egyszerre, és tízóraira fogyasztom el a maradékot.”

Ebédem: „Délben már éhes vagyok. Itt már csökkentem a szénhidrátot: 150 gramm húshoz 70-80 gramm rizst, főtt krumplit, árpagyöngyöt, bulgurt, kuszkuszt vagy ­quinoát és mellé párolt vagy friss zöldségeket fogyasztok.”

Uzsonnám: „Kitaláltam egy egészséges desszertet, amit egy héten többször is elkészítek. Egy sor piros bogyós gyümölcsre fehérjeporral dúsított zabpelyhes keveréket teszek, a tetejére még egy sor piros gyümölcs, pár szem dió, fahéj kerül, amit egy szép kehelyből szeretek enni.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos)

Vacsorám: „Natúr hal, esetleg hús, mellé már csak nagyon kevés köret, inkább csak zöldség.”

Csalónapok

Bár úgy tűnik, szigorúan étkezik, Barta Sylvia, aki nemrég eltörte a karját, elárulja, nem kell félni a csalónapoktól sem – ő sem teszi. Születésnapokon boldogan megeszik egy szelet tortát, és koccint egy pohár pezsgővel vagy borral. Sőt a férjével étteremben is vacsoráznak időnként. „A legnagyobb problémát az jelenti, hogy ha nem szeretnék vizet inni, nem találok mást, mert nincs sajnos alternatívája a szirupos limonádénak.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A Story legfrissebb számát keresse az újságárusoknál!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszámát keresse az újságosoknál!

Kövess minket az Instagramon is!