Hazai sztár

„Sok víz lefolyik még a Dunán, mire felismerik, hogy rokon lelkek” – Sztárasztrológus elemezte Tóth Gabi és Tóth Andi viszonyát

Ki hinné, hogy majdnem egy napon született a két énekesnő, akiknek ettől függetlenül is sok azonosság van az életében.

Noha eddig sem volt titok Tóth Gabi és Tóth Andi születési dátuma, azt eddig valahogy senki sem szúrta ki, hogy tizenegy év különbséggel, de majdnem egy napon jöttek világra. Míg Gabi január 17-én, addig Andi január 18-án ünnepli a születésnapját. Ez azért is nagyon érdekes, mert megannyi más párhuzamról írtunk már kettejük pályája, személyisége, sőt az egész életük kapcsán.

A figyelem középpontjában

Az, hogy mindketten egy zenei tehetségkutatóban bukkantak fel tizenévesen, és a vezetéknevük is ugyanaz, egyértelmű. Mint ahogyan az is, hogy azóta is az ország legjobb hangú énekesnői között tartják őket számon. De amellett sem lehet elmenni, hogy a hazai sztárvilág legmegosztóbb alakjai közé tartoznak. Botrány botrányt követ az életükben, folyton címlapokon szerepelnek. Jelenleg éppen Gabi van a porondon, aki a hirtelen jött válásával és új szerelmi kapcsolatával vívta ki a nép haragját. S bár most Andi épp a csendes korszakát éli, korábbi trágárkodásaival, az énekesi pályától való váratlan visszavonulásával és részleges visszatérésével, vagy épp a szerelmi drámáival ugyancsak gondoskodott arról, hogy a figyelem középpontjában legyen. A kettejük között feszülő régi ellentét is örökzöld téma a bulvár számára, főleg, hogy a Sztárban Sztár műsorában nemrég történt nagy kibékülésük előtt évekig nyilvánosan fricskázták egymást.

Tóth Gabit a Megasztárban fedezték fel annak idején (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Gabi az erősebb

Izing Klára asztrológus szerint semmi sem véletlen. Az sem, hogy noha tizenegy év van közöttük, és a születési évszámaik hasonlóak. Hiszen míg Gabi 1988-as, míg Andi 1999-es születésű. „A két sztár születési horoszkópjáról már első ránézésre elmondható, hogy rendkívül erős egyéniségekről van szó. Nagyon egyformák abban, hogy pontosan tudják, mit akarnak elérni az életben, és ha kell, akkor erőn felül teljesítenek. Például a karrierjükben, ami mind a kettőjük horoszkópjában benne van. A képletük alapján egyénként Gabi az erősebb személyiség, akit valószínűleg rendkívül módon irritál Andi temperamentuma, energikussága, fellépése, lényegében mindenféle megnyilvánulása” – kezdi az asztrológus. Hozzáteszi: a 11-es mesterszám is árulkodó, amely a legyőzhetetlen emberek sajátja.

Tóth Andit az X-Faktorban ismerte meg az ország (Fotó: RTL)

Korábban ellenségek voltak

A két énekesnő képletének elemzéséből az is kiderül, hogy régebb óta ismerik egymást, mint azt bárki, akár ők maguk is feltételeznék. „Az asztrológia feltételezi, hogy van előző élet, amelyben ellenségek lehettek. Talán egy olyan korban élhettek, amelyben uralkodókat, nemesembereket szórakoztathattak, és ugyanolyan versengés alakulhatott ki közöttük, mint most, a jelenben. Ezúttal azért hozhatta őket ismét összes a sors, hogy elfogadják és támogassák egymást. Nemcsak a művészetben, hanem a magánéletben is. És mindez valószínűleg meg fog valósulni, mert a karmát és az előző életeket is jelölő Szaturnuszok a lehető legjobb fényszögekkel kapcsolódnak egymáshoz. Ez azt mutatja, hogy idővel nemcsak jól kijöhetnek majd egymással, hanem támogatni is tudják a másikat. Ráeszmélhetnek a hasonló értékrendjükre, sőt amikor Andinak ismét nehézsége akad az életben, akkor Gabi lesz az, aki önként siethet majd a segítségére – tudjuk meg Klárától, aki hozzátette azt is, hogy ez viszont nem most lesz. – Sok víz lefolyik még a Dunán, mire felismerik, hogy rokon lelkek” – teszi hozzá sztár­asztrológus.

Az első lépés

Egy-két évvel ezelőtt olyannyira beleálltak a másikba, hogy a pereskedés is felmerült köztük. Mára viszont már sokkal békésebb a helyzet. Bár minden bizonnyal ma sem neveznék egymást még csak kedves, távoli ismerősnek sem, Gabi azért az első lépést már megtette Andi felé. „Andi, te meg ne vonulgassál sehova, max. a színpadra vonulgassál, légy szíves, mert neked színpadon a helyed! Egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak mindenhol le vagyok tiltva nálad, aztán nem tudom elmondani neked” – igyekezett Gabi békülni nemrég a Sztárban Sztár műsorában.

Kiemelt képek: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!