Hazai sztár

Tóth Andi – Egy ország drukkol a kivételes tehetségű énekesnőnek, hogy végre boldog legyen

Csak alkotni és zenélni szeretett volna, és persze szeretni és szeretve lenni. Most úgy tűnik, egyik sem jött össze neki.

Pár hete még a csúcsok csúcsán érezhette magát Tóth Andi, akinek régi vágya teljesült azzal, hogy végre zenei ítészként is megvillanthatta a tudását. Mindemellett magáénak tudhatta az ország egyik legkapósabb férfi előadóját, Marics Petit, aki miatt lányok milliói irigykedtek rá, főleg, miután össze is bútoroztak. A kertes házukkal és a kölyökrottweilerükkel pedig egyszeriben vált valóra az az álom, amit Andi kislányként dédelgetett. A földöntúli boldogság azonban csak rövid ideig tartott…

A jég hátán is megél?

Pedig a béke szigetét teremtették meg maguknak a budai albérlettel, távol a város zajától. Váratlan szakításuk azonban mindössze pár hetes együttélést eredményezett a madárcsicsergős helyen, ahol Andi mára magára maradt. Pedig nagy lépés volt tőle, hogy ilyen közel engedett magához valakit. „Nagyon nehezen nyitok, mert rengeteget sérültem, emiatt hatalmas falakat húztam magam köré, amit nehéz lebontania a férfiaknak – mesélte lapunknak egy korábbi interjúban. De nem csak lelkileg, anyagilag is megterhelő lehet az egyedüllét, hiszen a főváros egyik hegyes-dombos, elit részén egy családi házat bérelni egész biztosan nem pénztárcakímélő. A bérleti díj pedig Peti kiköltözésével már nyilvánvalóan csak az énekesnőt terheli. Aztán ott van még Andi kutyája. Manapság a háziállattartás sem kis költség, főleg, ha egy olyan nagytestű négylábúról van szó, mint Andi gyönyörű rottweilere. Persze mindez nem jelenthetne gondot, ha az énekesnő nem éppen most jelentette volna be a visszavonulását, ami azt jelenti, nincs többé koncertekkel teli naptár és így fellépésekből származó bevétel sem. De nagyváradi lányként sokszor bizonyította már, hogy a jég hátán is megél. – Engem arra készítettek fel, hogy az élet nehéz, mindenki egyedül van, úgyhogy csináld, fiam, a dolgod magad! És én ezért hálás vagyok, mert nem tartanék most itt, ha engem tutujgatnak a szüleim” – mondta régebben. És most is van már B terve: zenei menedzsmenttel fog foglalkozni.

Leghűségesebb társa Bailey (Fotó: Archív)

Magányossá vált esték

Talán jót is tesz majd Andi lelkének, ha kicsit kikerül a rivaldafényből, és megízleli a civil életet. A sztársággal járó nehéz­ségek ugyanis 15 éves kora óta nyomasztják. Évekig járt pszichológushoz, mert az x-faktoros győzelme után képtelen volt feldolgozni az ismertség árnyoldalait, a sok érdekkapcsolatot, bántást, és azt, hogy jó pár menedzser kihasználta a naivságát. „Nem jó korban és nem jó helyre születtem. Azt ugyan nem tudom, mi lenne számomra az ideális, de nemcsak a munka, hanem a magánélet kapcsán is azt érzem, hogy nem vagyok ide való. A pszichológusomnak is sokszor mondom, hogy egy kis fekete báránynak érzem magam.” És most, hogy úgy döntött, előadóként visszavonul, a zene helyett a kutyája, Bailey lett a mentsvára. Minden második videóján tündéri kedvence látható, akit nagy gonddal nevelget, szeretget, és akivel a magányossá vált estéi is, úgy tűnik, elviselhetőbbek a nagy házban. Együtt filmeznek, kirándulnak. Elnézve őket, kicsit sem túlzás azt mondani, hogy egy-két barátja mellett most Bailey lett Andi legnagyobb támasza a bajban.

Nagy álma vált valóra azzal, hogy zsűritag lett a Sztárban Sztárban (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Máris pótolták?

Nem lehet könnyű azzal sem szembesülni, hogy még ki sem hűlt a helye, máris azt pletykálják, Marics Peti pótolta őt valaki mással. Hát ha még az a hír is igaz, hogy a románc már a kapcsolatuk alatt elkezdődött. Ami ugyanakkor megmagyarázná Andi váratlan döntését, hogy szinte egyik napról a másikra kitette Peti szűrét. És noha a ValMar énekese a Blikknek nemrég cáfolta, hogy foglalt lenne a szíve, sokatmondó, hogy a közösségi oldalán, ahol nemrég szinte az összes nőismerősét törölte, az ott maradt pár műsorvezető és énekesnő neve mellé mostanában csak egyetlen civil női név került.

Peti cáfolta, hogy új kapcsolata lenne (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

A Peti által követett, gyönyörű fiatal lány kapcsán pedig nehéz elmenni a tény mellett, hogy a fotók alapján külsőleg kiköpött Tóth Andi: hosszú, barna haj, barna bőr, szép arc, bomba alak – mintha csak az énekesnő ikertestvére lenne… Hogy valóban egy harmadik fél okozta-e a sztárpár szakítását, nem tudni, de egy biztos, Andinak már korábban is határozott véleménye volt a férfiakról. „Annyira egyszerűek manapság a férfiak, de sajnos a nők is. Hihetetlen felszínesség uralkodik, amitől falra mászom. Az ’éld ki magad’ mondattól pedig egyenesen undorodom.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!