Napi friss

Már a Fricska táncosának szülei is ismerik Tóth Gabit

Telefonon értük el a táncegyüttes menedzserét.

Váratlan és megdöbbentő fordulatok álltak be Tóth Gabi magánéletében, hiszen mindössze két napja hozta nyilvánosságra a férje, Krausz Gábor, hogy válnak, pár órával később a sztárséf sokat sejtető kiírásából pedig már mindenki azt találgatta: vajon a Fricska táncegyüttes melyik szépfiúja miatt dőlhetett romba a házasságuk. Még aznap Papp Máté Bence neve bukkant fel legtöbbször a kommentek között, főleg azután, hogy egy olyan kép kezdett terjedni a neten, amihez Gabi a másik négy táncosnak fehér szívecskét, Máténak viszont tűzpirosat küldött. De nem kellett sokat várni az első közös fotóra sem, ami csütörtök este landolt Pócs János országgyűlési képviselő közösségi oldalán. Gabi és Máté a politikussal önfeledten, jókedvűen pózolt, ráadásul éppen azokban az órákban, amikor ország-világ előtt kitudódott, hogy az énekesnő Krausz Gáborral való megingathatatlannak tűnő házassága véget ért.

Mindez azért váratlan, mert Gabiék nemrég költöztek be nagy boldogan a Szentendrén felújított, első közös otthonukba, amiről oly sokat meséltek a követőiknek. A házból a Bors információi szerint Krausz Gábor a napokban már ki is költözött, számára elsődleges, hogy az énekesnővel közös kislánya, Hannaróza ne sérüljön ebben a helyzetben. A séfnek a családja, Gabi és a gyermeke volt a mindene, így érthető, hogy nagyon maga alatt van, hogy felbomlott az egységük. Ugyanakkor beszédes bejegyzésével – ami dühöt és csalódottságot sejtet – ő indította el a szerda óta tartó találgatásokat.

Mindeközben nagyon úgy fest, Gabit már ismerik a táncos szülei, Máté édesapja ugyanis szintén hivatalos volt Pócs János Kárpát-Haza Konferencia eseményére, ahol bizonyosan mindnyájan találkoztak. A Reddit-felhasználók pedig azt is kiszúrták, hogy Gabi már a közösségi oldalakon is ismerőse a táncos édesanyjának. De az énekesnő édesapja, István is ismerheti Mátét, ugyanis az erdélyi turnéra – ahová Gabi nemrég a Fricska táncegyüttessel érkezett – ő is elutazott. Legalábbis egy, a Gabi által Instagram-oldalán megosztott erdélyi képen közösen szerepel apa és lánya. Míg Tóth Gabi már hozzászokhatott, hogy körülötte időről időre valamilyen botrány kerekedik, addig a Fricska 29 éves táncosa aligha jártas abban, hogy a bulvárhős szerepében tetszelegjen. A story.hu szerette volna elérni Mátét, de csak a menedzserét sikerült, aki bár semmilyen értesülésünket nem cáfolta az esetleges románc kapcsán, nem szerette volna, ha a táncos bármilyen nyilatkozatot ad…

Tóth Gabi nővére, Tóth Vera egy ideig csendben volt, majd egy érdekes gondolattal reagált húga kálváriájára az Instagram-oldalán: „Az illem alapszabálya: törekedjünk arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzunk egymásnak.” Sorai pedig éppúgy szólhatnak a sógorához, mint a testvéréhez, hiszen az elmúlt két napban a kellemetlenség enyhe kifejezés arra, amit az egykori szerelmesek, házastársak egymásnak okoztak.

Kiemelt kép: TV2, Szebeni-Szabó Róbert

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!