Hazai sztár

Szögeczki Ági a kisfiáról: „Tudom a pillantásából, amikor füllent”

Patrick ad számára igazi erőt a mindennapokhoz. Most végre egy örömteli eseményről mesél.

Az egykori valóságshow-hős egyre ritkábban mutatja meg a kisfiát a televízióban és az újságokban. Ha ­Szögeczki Ágin múlt volna, talán a TV2 felkérésére is nemet mond. Ezúttal azonban nem ő, hanem a fia döntött arról, hogy vállalják-e a kamerák előtti szereplést a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorában, és Ágica örült, hogy végül engedett Patrick kérésének. „Sose fogom elfelejteni, amikor csörgött a telefonom, éppen kettesben ültünk az autóban, mint egyébként oly sokszor, hiszen egyedül nevelem a fiam. Amikor meghallotta, hova hívnak bennünket szerepelni, a hátsó ülésről kiabálta a telefonba: ’Hurrá, megyünk ­Ördög Nóri műsorába!’ Ezek után hogyan is mondhattam volna nemet. Amit pedig a stáb mondott a fiamról, nagyon jólesett, hiszen így már biztos, hogy nem csak az anyai elfogultság beszél belőlem, amikor dicsérem – mosolyodott el Ágica. A stáb ugyanis arra kérte, meg se próbálja „rejtegetni” ezt a gyereket, mert kiváló tehetsége lenne a színészkedéshez, és ügyesen mozog a kamerák előtt. – Félreértés ne essék, nagyon büszke vagyok Patrickra, szinte kamerák előtt született, kis korában az Édes Életben is megmutattuk, hogyan élünk, és ezekre a forgatásokra jó szívvel emlékezünk vissza. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásában is szerepeltünk öt évvel ezelőtt. De amikor azt mondják nekem, hogy ebből a gyerekből színész lesz, csak kapkodom a fejem. Soha semmilyen televíziós forgatást, felvételt nem erőltetek, hiszen még csak 9 éves. A későbbiekben majd ő eldönti, mit szeretne, én pedig támogatom mindenben, ahogy csak tudom.”

Fotó: Archív

Orvos figyelte a háttérből

Nem csak emiatt vált azonban emlékezetessé a forgatás. Az édesanya fájdalomcsillapítókkal, alig néhány óra alvás után érkezett a stúdióba, és a takarásban egy orvos is készenlétben állt arra az esetre, ha Ági rosszabbul lenne. „Nem szeretek lemondani semmit, amit elvállalok, ráadásul tudtam, hogy a fiamnak mennyire fontos ez a közös program. Pechemre a fogam ­miatt állkapocsgyulladásom lett, és iszonyatosan erős fájdalmaim voltak a fülemben meg a fél arcomban. Nagyon tartottam az egésztől, mi lesz, ha nem tudok majd koncentrálni. Hiába ismerem Patrick minden rezdülését, vagy tudom a pillantásából, amikor füllent, mégis volt bennem egy egészséges izgalom, vajon mibe csöppenünk bele ezúttal, mit hoz ki belőle a szereplés. Utólag azt mondom, megérte minden pillanata” – tette hozzá.

Ott áll édesanyja mellett a nehéz időszakban (Fotó: Archív)

„Féltem az anyukámat”

A stúdióban átélt ­vidám pillanatokra nagy szüksége volt Ágicának, és bízik benne, hogy családjával még tudnak majd erőt meríteni ezekből a mókás emlékekből a következő évben is. „2022-ben négy barátomat temették el, közvetlenül karácsony előtt pedig a nagybátyámtól is búcsúznunk kellett. Nehéz most vidámnak lenni, de bevallom, jó, hogy ez a műsor éppen egy ilyen nehéz időszakomban kerül képernyőre. Nagyon féltem ugyanis az anyukámat, aki a testvérét veszítette el, és így talán egy kis vidámságot csalhatunk a mindennapjai­ba, főleg, hogy a felvételeken ő is ott volt velünk. Abban bízom, biztos eszébe jut, mennyit nevettünk közben. És szívből remélem, hogy idén nem történik velünk ennyi rossz, mint a tavalyi évben” – mondta könnyek között Ágica.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!