Hazai sztár

Ki lesz a következő Nagy Ő? – Egyikük állítólag a produkció készítőivel is felvette a kapcsolatot

Árpa Attila után hamarosan újabb sztár keres párt magának a TV2 realityjében. Íme, a Story tippjei.

Talán ismét egy színész osztogatja majd a vörös rózsákat? Vagy egy műsorvezető kap főszerepet? Lehet, hogy újra egy hölgy kegyeiért szállnak versenybe a jelentkezők? Lássuk a lehetséges jelölteket.

Szabó András Csuti – Komolyan tervez vele a csatorna

Ha viszont a csatorna továbbra is a férfivonalat szeretné erősíteni, remek választás lenne Kulcsár Edina egykori férje, Szabó András. Csuti szemmel láthatóan egyre felkapottabb a TV2-nél: szerepelt a Farm VIP idei évadában, a Szerencsekerékben, ráadásul ő lesz a TV2 vadonatúj ­realityje, a Sztárok a reptéren műsorvezetője is. A kétgyermekes édesapa tehát egyre magabiztosabban mozog a kamerák előtt, a szerelemben viszont nem igazán volt szerencséje az elmúlt időben.

Csuti gyakorlott valóságshow-résztvevő, legutóbb a Farmban szerepelt (Fotó: press.tv2.hu/fotocentral.hu)

Miután zátonyra futott a házassága Kulcsár Edinával, összejött egy civil lánnyal, Ginával, de románcuk alig pár hónap után véget ért. Csuti nem gyászolta sokáig a kapcsolatát, a Farm VIP forgatása alatt összemelegedett a Jóban Rosszban egykori sztárjával, Szorcsik Vikivel, ám bimbózó szerelmük még a műsor adásba kerülését sem érte meg. Lehet, hogy legközelebb már Nagy Ő-ként hódít?

Gabriela Spanic – Rajong a magyar férfiakért

Óriási fordulat lenne, ha 2023-ban ezúttal egy nő keresné a szerelmet, az elmúlt öt évadban ugyanis csupán egyetlen hölgy, Molnár Anikó élvezhette a férfiak udvarlását. A 49 éves venezuelai színésznő, Gabriela Spanic bevallotta: örömmel lépne Anikó helyébe, szándékát pedig állítólag már a produkció készítőinek is jelezte.

A DWTS döntőjén Árpa Gabyt is megtáncoltatta (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Bár a színésznő a Dancing with the Stars döntője után elhagyta Magyarországot, azt suttogják, hogy jövőre újra visszatér Budapestre. Lehet, hogy a szingli világsztár ezúttal végleg letelepedik hazánkban? „Minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké. Szokatlanul jóképűek” – nyilatkozta a Meglepetés magazinnak a latin díva, aki azt is elárulta, hogy humoros és sportos férfira vágyik.

Pesák Ádám – Jól állna neki a Don Juan-szerep

Az Operett színház 28 éves színésze, Pesák Ádám és 22 évvel idősebb párja, Janza Kata áprilisban jelentették be, hogy öt év után külön folytatják az életüket. Bár Katára azóta újra rátalált a boldogság, Ádám viszont, úgy tudjuk, azóta is egyedülálló. Lehet, hogy éppen egy ­televíziós műsorban fogja megtalálni az igazit, és Árpa Attila után ismét egy színész kegyeiért küzdhetnek majd a mindenre elszánt, szerelemre éhes hölgyek?

Úgy tudni, Pesák Ádám most egyedülálló (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

Király Linda – Szenvedélyes társra vágyik

A 39 éves énekesnő közel négy éve erősíti a szinglik táborát, és nem titkolja, már nagyon vágyik egy komoly kapcsolatra. „Én nem vagyok az, aki jobbra vagy balra húzza a jelet egy alkalmazásban. Régimódi lány vagyok, az emberi találkozásokban hiszek – mondta nemrégiben egy napilapnak Linda, aki egyelőre a sorsra bízza, mikor és hogyan ismerkedik meg leendő kedvesével. – Sokkal többre értékelem, ha egy randin a férfi nem elkápráztatni akar, hanem megmutatni azt, hogy őt valójában mi ­érdekli. Szeretem, ha önmagát adja valaki, és ha van valami az életben, ami ugyanolyan szenvedély számára, mint nekem a zene” – árulta el az énekesnő.

Király Linda az Ázsia Expresszben is szerepelt (Fotó: press.tv2.hu/fotocentral.hu)

Hivatalos: jön a 6. évad!

Alighogy véget ért a TV2 párkereső realityjének ötödik évada, máris gőzerővel dolgoznak a műsorkészítők a folytatáson. A TV2 csoport programigazgatója, Fischer Gábor lapunknak hivatalosan is megerősítette, jön a hatodik évad. „A Nagy Ő idei évadának sikere minden várakozásunkat felülmúlta. Árpa Attila és az új alkotócsapat telitalálatnak bizonyult. A műsor általános beszédtémává vált, fodrászatokban, üzletekben, társaságokban találgatták, vajon kit választ majd Attila. Ezúton szeretném bejelenteni, hogy a TV2 nézői 2023-ban sem maradnak A Nagy Ő nélkül, már keressük azt a népszerű, sikeres és legfőképp szingli hírességet, akinek a szívéért versengenek majd a szerelmet kereső jelöltek.”

Kiemelt kép: press.tv2.hu/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!