Egyéb

Fontos döntést hozott a Ferrero a visszahívott Kinder-termékek ügyében (X)

A folyamatban lévő, az élelmiszer-biztonsági hatóságokkal együttműködésben zajló szalmonellavizsgálatokkal összefüggésben a Ferrero felfüggeszti működését a belgiumi arloni gyárában.

Azonnali hatállyal visszahívjuk az Arlonban készült Kinder Mini Eggs, Kinder Surprise Maxi 100 g, Kinder Schokobons, Kinder Happy Moments, Kinder Mix 198 g, Kinder Maxi Mix 133 g, Kinder adventi naptár 127 g termékek teljes gyártását. A Ferrero elismeri, hogy voltak belső hiányosságok, melyek késedelmet okoztak az információk időben történő lekérésében és megosztásában. Ez befolyásolta a vizsgálatok gyorsaságát és hatékonyságát. A gyárat csak a hatósági engedély birtokában nyitjuk meg újra. Ez a visszahívás csak a belgiumi Arlonban gyártott Kinder-termékeket érinti. Az arloni üzem termelése éves szinten a világszerte gyártott Kinder-termékek teljes mennyiségének körülbelül 7%-át teszi ki. Helyi megoldásokkal segítjük a fogyasztókat a visszahívásban. Ez az egyetlen és helyes döntés, amelyet meg kellett hozni az élelmiszer-biztonság maximális szintjének biztosítására és a további szennyeződések kockázatának kiküszöbölésére. Mélységesen sajnáljuk az esetet. Szeretnénk őszintén elnézést kérni minden fogyasztónktól és üzleti partnerünktől, és köszönjük az élelmiszer-biztonsági hatóságok értékes útmutatásait. Az alapítás óta a Ferrero központi értékeit képezik az élelmiszer-biztonság, a minőség és a fogyasztókról való gondoskodás, melyeket mélyen érintett ez a komoly esemény. Minden lehetséges lépést meg fogunk tenni, hogy megőrizzük fogyasztóink teljes bizalmát. Bővebb információ: www.kinder.hu

A Ferrero Magyarország Kft. által forgalmazott, más európai gyárakban gyártott Kinder márkák, beleértve a 20 g-os Kinder Meglepetés és a Kinder üreges húsvéti nyúl termékeket, nem tartoznak a visszavont termékek körébe.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!