Egyéb

Gáspár Zsolti erre esküszik – Korszerű, színvonalas, költségoptimalizáló őrzés-védés (X)

A Bastion Security Kft. alapító tulajdonosai 18 éve dolgoznak a védelmi szolgáltatások területén.

A Bastion Security Kft. követve a technológia fejlődését és a piaci trendeket, törekszik arra, hogy partnerei számára egyre korszerűbb, színvonalasabb, költségoptimalizáló őrzésvédelmi és fertőtlenítő-sterilizáló megoldásokat nyújtson. A Bastion Security Kft. alapító tulajdonosai 18 éve dolgoznak a védelmi szolgáltatások területén. Megbízásaikat a védelem legfontosabb területeiről teljesítették, mint például ipari és kereskedelmi egységek, sportrendezvények, építőipari szektor és közigazgatás.

Számos kutatási eredmény és jelentés támasztja alá, hogy a robotizáció elterjedése megkezdődött a világban, a mesterséges intelligencia kutatása-fejlesztése megállíthatatlan. Ennek köszönhetően ma már automatizált gépek is képesek egyre komplexebb feladatok elvégzésére az élet számos területén, így a munkahelyeken is. Az állami és versenyszféra szereplői a továbbiakban nem tehetnek mást, mint igyekeznek az új technológiákat mihamarabb a szervezeti és a működési struktúráikba integrálni, biztosítva ezzel a modern kor kihívásainak megfelelő szolgáltatások nyújtását, a költséghatékony, gazdaságos működést, illetve a piacon maradást. Magyarország ezen a téren még le van maradva, egyelőre csak a kezdeti lépéseket tette meg. Mint tudjuk, a robotok előzetes programozás alapján képesek különböző feladatokat végrehajtani. Végezheti ezt közvetlenül emberi felügyelet alatt (mint a mi gépeink esetében is) vagy egy számítógép felügyeletére bízva.

Robotizált terület és objektum őrzés-védelemben maximálisan számíthatnak ránk ügyfeleink. A robot emberi felügyeletet igényel, de folyamatos gyalogos követés nem szükséges, távolból (pl. őrhely) követhető, fogadhatók a robottól érkező adatok, felvételek, riasztások. A robot integrálásával a meglévő őrzésvédelmi folyamatokba jelentős költségcsökkentés érhető el, valamint redukálható az emberi hibákból, mulasztásokból adódó kockázat.

Robotizált, légi terület őrzés-védelme a kültéri depók, parkolók, telephelyek, szabadtéri rendezvények élőerős biztosításának támogatására vagy kiváltására tökéletes megoldás. Élőerős terület- és objektumvédelem szerepe a biztonságtechnikában:

  • Védelmi helyzetfelmérés, a jelenlegi állapotok értékelése
  • A védelem erős/gyenge pontjainak definiálása, a veszély mértékének kategorizálása
  • Védelmi fejlesztési tervjavaslat elkészítése
  • Egyedi szolgáltatás portfólió biztosítása
  • Magas színvonalú, szelekción alapuló hagyományos védelmi szolgáltatások kínálata
  • Innovatív, modern megoldások védelmi szolgáltatásba történő beépítése
  • Üzleti gondolkodásmódon alapuló kivitelezés
  • Folyamatos, szigorú kontroll
  • Folyamatos, átlátható riportok a megrendelő számára

 

Robotizált felület- és levegőfertőtlenítést a Security Robot GR026-tal végezzük:

  • UVC- fénnyel
  • Vegyszeres permetezéssel

Az őrzés-védelemben bevetett drónokról és robotokról készült videófilmjeink megtekinthetők a weboldalunkon vagy a TV2 Életmódi magazinműsor Facebook-oldalán.

Kontakt: www.bastionprotection.hu

Vörös Gábor – mobil:  06 70 259 1689, e-mail-cím: sales@bastionprotection.com

Security Dron YUNEEC H520E

Kültéri depók, parkolók, telephelyek, szabadtéri rendezvények élőerős biztosításának támogatására vagy kiváltására. Az eszköz bevetésével lehetővé válik az illetéktelen behatolás, lopási kísérlet, rendbontás, veszélyhelyzet azonnali felismerése és folyamatos követése, valamint gyanús személyek, rendbontók megfigyelése, azonosítása, belépés előtti szűrése.

Vezérlés:                     Android adatátviteli távolság: 3,5 km, repülési idő: 30 perc

E-póráz:                     Akár 24 órás folyamatos repülési üzemmód

Töltési idő:                  2 óra

Akkumulátor:              6 200 mAh

Teljes súly:                  1,85 kg

Méret:                         50 × 455 × 295 mm

A Dron videókamerája ideális professzionális fotós és videós munkákhoz, akár 2 km-es távolságból is, valamint 3D-s modellezéshez, térképezéshez, kutatási vagy mentési feladatokhoz. A kamera egy nagy látószögű, gimbal által stabilizált eszköz, amiben egy 20 Megapixeles, 1” CMOS képszenzor dolgozik a legújabb H2 képfeldolgozó chip közreműködésével. A digitális zoom funkciót a megszokott kétujjas módon érhetjük el a távirányítón. Ez maximum 8× nagyítást tesz lehetővé, az ST16S távirányítón 4× mértékig veszteségmentesen nézhető az élőkép.

Clean Robot GR024

Az UV-sugárzás a vírusok és más káros mikrobák DNS-ét és RNS-ét roncsolja össze, ezzel szaporodásképtelenné teszi őket. A robot által használt UVC-fény az összes ismert mikroorganizmust, baktériumot és vírust – köztük a Covid–19 kórokozóját, a SARS-CoV-2 vírust is – másodpercek alatt megöli. A koronavírus viszonylag hosszú ideig életképes a felületeken, de levegő útján is fertőző, ezért fontos, hogy a fertőtlenítő robot megszakítás nélkül fertőtlenítse a kijelölt  helyiségeket. A robot önjáró, és automata működésmóddal rendelkezik. Programozása után magától járja be a fertőtlenítendő területet. Az útjába kerülő akadályokat felismeri és kikerüli, ezzel lehetővé válik a gyors és hatékony fertőtlenítés. Ez a legújabb technológia teljesen környezetbarát, és integrálható a hagyományos takarítási folyamatokba. Működése során emberi jelenlétre nincs szükség, ezért a fertőzés szempontjából legveszélyesebb zónában is biztonságosan alkalmazható.

Kiemelt kép: Földi Katalin

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!