Címlapsztori

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó: „Szerelem nélkül nincs értelme benne maradni egy kapcsolatban”

Noha annak idején kevesen jósoltak nagy jövőt nekik, ők csattanós választ adtak a kétkedőknek.

Sokak számára igazi példaként szolgál Kinizsi Ottó és Deutsch Anita kapcsolata, akik még a Barátok közt forgatásán ismerkedtek meg 2002-ben, és bár a köztük lévő nyolcéves korkülönbség miatt sok támadást kaptak, azóta is boldog párkapcsolatban élnek, immáron kétgyermekes szülőként. „A legtöbben nem értették, hogy bár Ottó a fiatalabb, ő az érettebb. Már akkor olyan volt, mint aki a harmincas éveiben jár, én meg ugyan közelebb voltam a harminchoz, lélekben a húszas éveim elején jártam” – vallja be mosolyogva Anita.

Átváltozóművész

Az akkoriban tapasztalt koravén életszemlélet mára bölcsességgé formálódott, ám a Barátok közt egykori Imijének saját bevallása szerint nem csak jó tulajdonságai vannak. „Nagyon nehezen bírom a változást, néha görcsösen ragaszkodom a jól bejáratott dolgokhoz. Ezért is nagy mázli, hogy a feleségem olyan ember, aki ezzel ellentétben egy igazi átváltozóművész. Nemrégiben például vegetáriánus lett, 20 évvel ezelőtt ezt elképzelhetetlennek tartottam volna róla. Az ilyen dolgok apróságoknak tűnhetnek, de mégis kicsit alakítják a személyiségét. Ezért van az, hogy mellette lehetetlen unatkozni, hiszen mindig van valami új terve, egy megvalósításra váró ötlete. ,,Ez pedig izgalmassá teszi az életünket” – meséli Ottó. Tökéletesen kiegészítik egymást, ám mégsem elsősorban ezért működik jól a házasságuk immár két évtizede. „A kompromisszumkészség elengedhetetlen, hiszen tudni kell, kinek mikor érdemes engedni. A szabadság is nagyon fontos, mert nem tartom egészségesnek, ha valakinek nincs saját mozgástere egy párkapcsolatban. És ami talán mindennél lényegesebb, az a szerelem, hiszen anélkül nincs is értelme benne maradni a kapcsolatban” –mondja nevetve a színésznő.

Világraszóló esküvőt tartottak (Fotó: Rákosi Péter/fotocentral.hu)

Nem hasonlítanak egymásra

Szerelmük bizonyítéka az is, hogy két gyerekük született, akik csakúgy, mint szüleik, meglehetősen különböznek egymástól. „Emma már 19 éves, kész felnőtt, ő kiköpött Ottó. Érett, megfontolt, határozott. Hanni pedig inkább rám hasonlít: tisztelettudó, alázatos, érzékeny, megfelelési vággyal rendelkező lány. Szerencsénk van velük. ­Talán kijelenthetem, hátradőlhetünk, ami a gyerekeinket illeti. Nagyszerű emberek lettek” – mondja a büszke édesanya.

Fotók: Archív

„Féltettük a lelkét”

Lányaik abban az életszakaszban vannak, amikor meghatározó döntéseket kell hozniuk, ugyanis a pályaválasztás kapujában állnak. Szüleik igyekeznek feltétel nélkül támogatni őket, bárhogyan is döntenek, ám ez nem ment mindig könnyen. „Még évekkel ezelőtt megegyeztünk, nem befolyásoljuk őket abban, milyen pályát választanak majd. Ehhez képest, amikor Emma bejelentette, mivel szeretne foglalkozni, felszisszentem belül, mert konduktorként nem egyszerű megélni manapság, nem fizetik meg őket úgy, ahogy megérdemelnék, és a lelkét is féltettük, hiszen ez nem könnyű hivatás. Idővel azonban meggyőzött minket az a lelkesedés és kitartás, amit tanúsít a mindennapokban. Igazán büszkék vagyunk rá – mesélte lelkesen lányáról az édesapa. Hanni pedig bizonyos szempontból Ottó nyomdokaiba lép majd. – Úgy tűnik, őt teljesen elvarázsolta a tánc világa, rendszeresen versenyekre jár. Ezért is volt különösen izgalmas neki a Dancing with The Stars azon szériája, amelyikben én is parkettre léptem. Iszonyatosan jólesik, amikor a műsorból ismert profik hívnak fel azzal, milyen tehetséges a lányom”– mondta örömmel Ottó.

A Dancing with the Starsban (Fotó: TV2)

Lecserélte a rivaldafényt

Kinizsi Ottó már jó néhány éve a kamera mögött dolgozik, és a TV2 krea­tív producerekként egyre több lehetőséget kap. Az ő felügyelete alatt készül az Újratervezés negyedik szériája is, amely ­augusztus 12-én startol a TV2 Klubon. A műsorban nem lesz hiány szívmelengető pillanatokból, hiszen nehéz sorsú embereknek ad új lehetőséget. Az új évad házigazdái pedig Szabó Zsófi, Stohl András és Csuti lesznek.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!