Napi friss

Deutsch Anita: „Butaság lenne, ha féltékenykednék”

A Dancing with the Stars második helyezettje, Kinizsi Ottó hatalmas sikert ért el a TV2 táncos műsorában, a nők körében pedig igen nagy népszerűségre tett szert. De mit szól ehhez a felesége?

Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna párosa hétről hétre lenyűgözte a TV2 táncos műsorának nézőit, ráadásul alig telt el úgy hét, hogy Ottó tánca ne késztette volna meglepő vallomásra a műsor női szereplőit.  Lékai-Kiss Ramóna például az Emlékek éjszakáján jegyezte meg viccesen: kissé zokon vette, hogy Ottóék visszaemlékezéséből kimaradt. „Egy kicsit fáj, hogy kihagytál a múltadból, mert voltam a szeretőd, a szerelmed, a barátod és minden is.”

Pár hétre rá, Ottóék szambája után Molnár Andi találta nehezen a szavakat, olyan hatással volt rá a színész-rendező tánca, hogy remegett. „Ottó, egy vallomással tartozom neked. Én még régen kinéztelek magamnak a Kölyökidőben. Na de most nézzük a szambádat, és pusziltatom innen Anitát.”

A múlt szombati döntő után kíváncsiak voltunk, Deutsch Anita mit szól hozzá, hogy férje ekkora népszerűségnek örvend a hölgyek között. „Nagyon büszke vagyok, hiszen ez az én ízlésemet dicséri. Amikor összejöttünk, sokszor megkaptam, hogy kisfiú, hogy nem férfi. Nem értették a választásomat. De Ottó iszonyú férfi, amit én mindig is tudtam, és most már egy egész ország tudja. De nem volt bennem féltékenység, butaság is lenne a részemről. Meg úgy vagyok vele, ha valaki el tudja vinni, vigye! Nem engedem!” – tette hozzá nevetve Anita.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!