Címlapsztori

Jolly és Szuperák Barbi: Egy hetet sem jósoltak nekik, mégis öt és fél éve boldogítják egymást

Bár kezdetben nem sokan bíztak a kapcsolatukban, az elmúlt évek alatt bebizonyították, hogy őket bizony egymásnak szánta a sors.

A mulatós énekes már szerelmük kezdetekor leszögezte: ezúttal nem akarja keverni a munkát a magánélettel, hiszen egyszer emiatt már megégette magát. A jelek szerint a döntés bevált.

„Barbi sokkal érettebb volt a koránál”

„Mindketten elég forróvérűek vagyunk, úgyhogy olaszosan telt az elmúlt öt és fél évünk – kezdi a Story magazinnak Jolly. – Szokták is mondani, hogy tányércsörömpölés nélkül nincs jó kapcsolat, ez pedig ránk tökéletesen igaz. Bár óriási veszekedések nem szoktak lenni, inkább kisebb civakodások, nézeteltérések, de úgy vélem, hogy ezek még jót is tesznek a szerelmünknek – taglalja tovább a 45 éves énekes, aki a 20 év korkülönbség ellenére is tökéletes párost alkot Barbival. – Nyilván a nagy korkülönbség éket verhetett volna közénk, de ez sosem jelentett akadályt. Barbi sokkal érettebb volt a koránál, ám az is biztos, hogy nagyon sokat változott mellettem. Mondhatni, igazi nővé érett!”

Fotó: TV2

„Mint minden kapcsolatban, nálunk is voltak hullámvölgyek, de mindig kitartottunk egymás mellett – veszi át a szót Szuperák Barbi. –Alaposan összecsiszolódtunk az elmúlt években. Mindketten kívül-belül sokat változtunk, egymáshoz idomultunk.”

„Sosem lehet tudni, mit hoz a jövő”

Jolly és Barbi szerelme tehát kiállta az idő próbáját, kapcsolatuk pedig olyan stabil, hogy egy életre terveznek egymással. Ám abban már nem biztosak, hogy erről hivatalos papírt is szeretnének. „Nem égünk esküvőlázban, de természetesen nincs kizárva, hogy a jövőben összeházasodunk. Az első lépés, a lánykérés nyilván rajtam múlik, de én nem hiszem, hogy egy papír és egy gyűrű bármit is változtatna a kapcsolatunkon. Most is épp úgy élünk, mintha házastársak lennénk, aztán persze sosem lehet tudni,mit hoz a jövő” – vallja be Jolly. „Én sem ragaszkodom ahhoz, hogy hivatalossá tegyük a kapcsolatunkat – mondja Barbi. – De nyilván nőből vagyok, szeretem a szép dolgokat, a felhajtást, a körítést, úgyhogy ha egyszer sor kerül az esküvőre, akkor olyan lakodalmat szeretnék, ami a nagykönyvben meg van írva. Többnapos, igazi hercegnős csodaesküvőre vágyom. Ha egyszer ­belevágunk, nekem minden apró részlet nagyon fontos lesz, éppen ezért sem én, sem a párom nem akarjuk elhamarkodni a dolgot!”

Rengeteget utaznak együtt (Fotók: Archív)

„Szoknunk kell az új helyzetet”

A szerelmesek nem csak egymástól tanulnak sokat. Múltbéli tapasztalataikat is igyekeznek a kapcsolatukban kamatoztatni. „Egy énekesnek, zenésznek az éjszakázások miatt mindig nehezebb normális párkapcsolatot kialakítania, fenntartania, mint annak, aki civil foglalkozást űz. Ez közöttünk is olykor vita tárgyát képezi Barbival, noha ő is énekel, vannak önálló fellépései is. Míg az elmúlt években közösen jártunk koncertezni, addig most leginkább külön mozgunk. Egyrészt nem szeretném keverni a munkát a magánélettel, másrészt van, amikor nem fér bele a megrendelésbe a kétórás fellépés, azaz hogy Barbi és én is egy-egy órát énekeljünk. Korábban sem léptünk egyszerre színpadra, nem duetteztünk, ezt már a legelején kikötöttem, a múltamból tanulva – jelenti ki határozottan az énekes, de ezzel Barbi sincs másként. – Eleinte a nap 24 órájában együtt voltunk, most valamennyivel kevesebb időnk jut egymásra. Egyelőre szoknunk kell ezt az új helyzetet, meg kell tanulnunk egymás nélkül is létezni, de egyáltalán nem baj, ha néha hiányoljuk a másikat. Annál jobban örülünk egymásnak, amikor újra találkozunk” – teszi hozzá.

Önkormányzati képviselő lett

Barbiról kevesen tudják, de már több éve önkormányzati képviselőként segíti a Magyarországon élő ukránokat. Családja Kárpátaljáról származik, ő maga pedig havi rendszerességgel látogat el ottani rokonaihoz. „2019 óta vagyok az elnöke Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Ukrán Önkormányzatának. Programokat szervezünk, gyerekeket táboroztatunk, és rendszeresen megemlékezünk különböző ukrán hagyományokról, nemzeti ünnepekről” – árulja el.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!