Hazai sztár

Kedvese feladta a leckét Jollynak: „Szerintem most ötleteket gyűjt, miként tegye fel a nagy kérdést”

A mulatós sztárral és Szuperák Barbarával hamarosan nagyot fordul majd a világ.

Áprilisban lesz négy éve, hogy egymásba szerettek, és ma már bizton állítják, őket egymásnak teremtették. Ugyan eleinte sokat bántották őket – hol a zenész akkori válása, hol pedig a kettejük közti korkülönbség miatt, de az idő őket igazolta.

„Amerika is szóba került”

Tele vannak tervekkel, álmokkal, és mint mesélik, könnyen előfordulhat, hogy jövő ilyenkor már a világ egy másik pontján élnek. „Tisztában vagyunk vele, hogy súlyos és sok szempontból fájó döntés lenne külföldre költözni. Elsősorban természetesen a családjaink miatt, akiket nehezen hagynánk itt, ez nem kérdés – kezdi a mulatós sztár a Storynak. – Mindenesetre egyre többet rágódom ezen a kérdésen, mint ahogy Barbi is. És őszinte leszek, most úgy érzem, hogy előbb vagy utóbb meg fogjuk lépni. Lehet, hogy Spanyolországra, lehet, hogy Horvátországra esik a választásunk, de még Amerika is szóba került, mert rengeteg ismerősünk él kint, illetve munkalehetőség is akadna bőven.”

Rengetegf helyen jártak már együtt (Fotó: Story-Best Magán/fotocentral.hu)

Mikor jön a baba?

Jolly hangsúlyozza, bárhova is sodorja őket az élet, a zenével nem hagy fel. „Nem szeretném cserben hagyni a közönségem, de belefáradtam abba, hogy hakniról haknira járok. Huszonhárom éve kezdtem, és azt érzem, elég volt. Persze nem hagynám abba a zenélést. Úgy képzelem, hogy évente lenne pár nagyobb bulim, illetve továbbra is írnék dalokat, gyártanám a klipeket. És én ezzel tökéletesen elégedett lennék. Az az igazság, hogy túlhajszoltam magam, és ha nem lenne a párom, nem is tudom, mi lenne velem. Neki köszönhetően az egész életemet átértékeltem.”

Fotó: Archív

„Nem beszélve arról, hogy még meg is fiatalodott mellettem – veszi át a szót Barbi. – De tényleg! Szerintem meg sem lehet mondani, hogy húsz év van köztünk, amire egyébként a mai napig felkapják az emberek a fejüket… De mi ezzel nem foglalkozunk. Úgy éljük az életünket, ahogy nekünk jó, még akkor is, ha boldog-boldogtalan bele akar szólni. Újabban például azt kérdezgetik, mikor jön a baba…”

„Vannak feltételeim”

„De még ugye hátravan a lánykérés is! – folytatja nevetve az énekesnő. – Én egy egyszerű vidéki lány vagyok, hiszek a hagyományokban. Eljegyzés, esküvő, egy saját otthon – és ha ez mind megvan, akkor jöhet a családalapítás. És az már édesmindegy, hogy itthon vagy külföldön – magyarázza. – Be kell valljam, nagy valószínűséggel épp miattam nem léptünk még előre, azaz miattam nem történt meg a lánykérés sem. Ugyanis feladtam szegény páromnak a leckét… Az eljegyzésnek és persze az esküvőnek is álomszerűnek kell lennie! És igen, imádom, szeretem őt, hozzá akarok menni feleségül, gyereket akarok neki szülni, de vannak feltételeim – kacag fel jóízűen. – Szóval szerintem most ötleteket gyűjt, miként tegye fel a nagy kérdést. Csak győzzem kivárni!”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!