Címlapsztori

Jolly és Szuperák Barbara: „Nem tudnám megbocsátani, ha félrelépne”

A TV2-n futó Drágám, add az életed! című műsor versenyzői elárulták kapcsolatuk legfontosabb alappilléreit.

Megismerni és megszeretni?

„Egy sajtótájékoztatón találkoztunk először. Egymással szembe ültettek le minket, egyből kiszúrtam őt, és addig tepertem, míg meg nem hódítottam a szívét. Már aznap este elmentünk kocsikázni, utána viszont két hétig csak telefonon beszéltünk. Barbi nem adta be egykönnyen a derekát, de én kitartóan írtam neki, úgyhogy két hét múlva újból találkoztunk. Igazából az volt az első hivatalos randevúnk. Egy meghitt, budai étterembe vittem vacsorázni, ezt követően nagyjából háromnaponta találkoztunk” – emlékszik vissza Jolly.­ Barbi sosem felejti el az ezt követő randevújukat. „Limuzinnal jött értem, elvitt egy álomrandira egy panorámás étterembe, majd elmentünk a Hősök terére, ahol egy kivetítővel a következő feliratot írta a térre: ’Fontos vagy számomra, Barbara!’ Teljesen levett a lábamról.”

Ki a viccesebb?

„A humor mindkettőnk életében és a kapcsolatunkban is fontos szerepet játszik. Olykor összevitatkozunk, hogy ki a viccesebb, persze mindenki saját magát tartja humorosabbnak. Van, hogy nem nevetünk őszintén egymás poénjain, és megsértődünk, de ezek a mosolyszünetek legfeljebb tíz-húsz percig szoktak tartani. A nap huszonnégy órájában együtt vagyunk, egymás nélkül egy tapodtat sem mozdulunk, ami sokak szerint egészségtelen, de szerintünk ez a kapcsolatunknak a motorja. Egy napot nem bírunk ki egymás nélkül.”

 

Fotó: Archív

Hűség egy életen át?

„Barbi személyében megtaláltam azt a nőt, akihez kész vagyok egy életen át hűséges lenni. Mindent megad nekem, a legjobb szerető, barát, társ, nincs miért másfelé kacsingatnom. A megismerkedésünk elején még voltak kisebb zűrök, de amióta komolyra fordult a kapcsolatunk, nem nézek rá más nőre” – vallja be az énekes, majd Barbi folytatja. „Jobban is teszi! Szerintem nem akarná megismerni azt az oldalamat. Nem tudnám megbocsátani, ha félrelépne, és ezt ő is pontosan tudja. Annál sokkal büszkébb és hiúbb vagyok, minthogy eltűrjem ezt a megaláztatást, ráadásul a bizalmam is teljesen megrendülne. Megbeszéltük, ha esetleg mégis valamiért egyikünk elgyengülne, és képbe kerül egy harmadik személy, akkor megtiszteljük egymást azzal, hogy őszintén elé állunk, és mielőtt bármi történne, békében elválunk egymástól.”

Intimitás a reflektorfényben?

„Közismert pár lévén leginkább csak a hálószobában tudjuk megélni az intim pillanatokat, hiszen,ha elmegyünk randizni, vacsorázni, moziba, akkor hiába vagyunk kettesben, mindenki minket figyel, étkezés közben odajönnek hozzánk, fotózkodnak velünk, amihez persze nem mindig van kedvünk. Az elmúlt évtizedekben már hozzászoktam a rivaldafényhez, és Barbi is nagyon jól kezeli az ismertséget, sőt. Van, hogy őt hamarabb szólítják le az utcán, mint engem” – mondja nevetve Jolly.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!