Címlapsztori

Solti Ádámék és mások is rájöttek: képtelenek egymás nélkül élni

Egy szakítás nem fáklyásmenet, és előfordulhat, hogy az érintettek idővel megbánják a döntésüket. Solti Ádámék és Hódi Pameláék is új esélyt adtak a kapcsolatuknak.

Sokak szeme tágra nyílt, amikor Kucsera Gábor és Tápai Szabina az elmúlt hetekben hivatalosan is beismerték, újra egy párt alkotnak. A korábbi élsportolók azóta már közös családi fotót is posztoltak, és valósággal sugárzik róluk a boldogság. Nem ők az egyetlenek, akik egy röpke kitérő után vissza­találtak egymáshoz.

Helyreállt a bizalom

Az X-Faktorban is feltűnt színész-énekes, Solti Ádám és felesége, Berni kendőzetlen őszinteséggel mesélt a nehézségeikről. „A házasságunkban felgyülemlett feszültségek miatt téptük egymást, szerettünk és gyűlöltünk, szakítottunk, szétköltöztünk, majd újra együtt éltünk… – elevenítette fel kapcsolatuk mélypontjait Berni a Story magazinnak 2022 májusában. Ádámmal ma már egy kisfiú szülei, és úgy vélik, szükségük volt minderre. – Nem csiszolódtunk össze igazán az évek során, bármennyire is szerettük egymást, szerintünk emiatt nem jött össze egyik lombik sem. De a történtek ellenére, meg hogy mélypontra jutott a házasságunk, soha nem szűntünk meg szeretni egymást, soha nem merült fel komolyan, hogy ne együtt próbáljunk ebből felállni. Mi meg akartuk oldani a problémáinkat. És nekünk ez együtt sikerült, visszaállt a bizalom és a barátság is közöttünk. Az idevezető út nem volt egyszerű, de semmit sem bántunk meg, semmit sem változtatnánk meg, azt sem, hogy férjemnek lett egy gyermeke. Sőt úgy neveljük majd a gyerekünket, hogy tudja, van már egy testvére.”

Ádám és Berni egy ideig Ausztriában éltek (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu

Lemondták az esküvőt

Tóth Bence és Hódi Pamela már az esküvőt tervezték, amikor a 2020 májusában váratlanul szakítottak. „Akkor volt a legnagyobb mélypontunk, amikor az esküvőnket is lemondtuk. Én akkor úgy gondoltam, túl nagy a csomag, amit a hátamra kell venni. Nem voltam rá készen, hogy ezt a csomagot akár egy életen át magammal cipeljem, ezért elköltöztem – emlékeztek vissza a fájó részletekre a Nyerő Páros korábbi évadában. Pamelának nagyon fájt Bence döntése, de tiszteletben tartotta azt. – Megértettem és elengedtem, mert teljesen igaza volt, hiába fájt, tudtam, hogy ő is szenved ettől a helyzettől” – tette hozzá az influenszer. A külön töltött néhány hét alatt Bence átértékelt mindent, és rájött, nem tudja Pamela nélkül elképzelni az életét. Ő kezdeményezte a békülést is, és kitartó próbálkozásainak köszönhetően szerencsére sikert aratott. 2020 novemberében titokban házasodtak össze, majd a következő nyáron megszületett első közös gyermekük, Evolet.

Pamela és Bence nagyon boldogok együtt (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Nyaralás után szakítás

A fenti két párral ellentétben Curtis és Barna Judit az ő tiszavirág-életű szakításuk okait mindmáig nem osztották meg a nyilvánossággal. Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a 2022 májusi dominikai álomnyaralás után kikövették egymást a közösségi oldalakon, a hullámvölgy tényét pedig később mindketten elismerték. A viharfelhők azóta szerencsére eltűntek a fejük felől, ugyanis közös házat vettek, és a Nyerő Páros tavalyi szériájában is kiegyensúlyozottnak tűnt a kapcsolatuk.

Lépjünk egyet hátra

Gaál Viktor sztárpszichológus szerint egy szünet akár még hasznos is lehet. „Ilyenkor végre le tudnak nyugodni, ki tudják engedni a felgyülemlett feszültséget, ezért el tudnak kezdeni hidegebb fejjel, józanul gondolkodni. Ha eltávolodunk egymástól, sokkal objektívebben ráláthatunk a saját helyzetünkre a kapcsolatunkban. Sokszor előfordul, hogy pont azért nem tudunk megoldani egy helyzetet, mert benne vagyunk, benne tapicskolunk, és nem látjuk tisztán. Ezért hasznos az átmeneti eltávolodás, amit a szakirodalom ­disszociált állapotnak is hív.”

Kiemelt képek: Fülöp Dániel/fotocentral.hu, TV2, RTL 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!