Hazai sztár

Hódi Pamela: „Mindig kitartott mellettem, ezért vagyok neki a leghálásabb”

Nemrég könnyezve mondta el a Nyerő Párosban, hogy mennyire hálás a férjének. Most azt is elmeséli, melyek voltak azok a sorsdöntő pillanatok, amikor Bence mellette állt.

Megható képsoroknak lehettek szemtanúi nemrég az RTL Nyerő Páros című műsorának nézői. „Szegény Bence olyan csomagot kapott velem… Kapott egy celebet, amit baromi nehéz lehet civilként elbírni, gondoljatok bele… És mégis mindenben a társam volt.” Ezekkel a szavakkal fejezte ki háláját Hódi Pamela a férje felé. Azok a nők, akik édesanyként döntöttek a válás mellett, bizonyára értik, hogy mire is gondolt pontosan az influenszer.

Egy hajcsattal kezdődött

„Ott voltam én, a gyermekét egyedül nevelő anyuka, akiről a média rendszeresen tudósított. Párkapcsolati krízis, különválás, civakodás jellemezte az életemet, a mindennapjaim része volt a volt élettársam, amikor mi egymásba szerettünk. Persze ismertük egymást egy ideje, tudta, mi a helyzet, de mégiscsak más egy haveri kapcsolatban ezzel szembesülni, mint egy szerelmi kapcsolatban ezt megélni. Ő mégis engem választott, és azt, hogy egy pár legyünk” – sorolja Pamela az első okot, amiért hálás Bencének.

Bő egy évvel ezelőtt született meg Nati testvére, Evolet (Fotó: Archív)

De mindjárt leszögezi, ennek feltétele is volt, mégpedig az, hogy ne csak őt szeresse meg Bence, hanem a lányát, Natit is. „Egy baráti társaságba jártunk, innen ismertük egymást. Emlékszem egy esetre, amikor mi, felnőttek kint időztünk teraszon, Bence pedig bent a szobában Natival, aki csatokat tett a hajába. Odamentem, és csak gyönyörködtem bennük. Az jutott eszembe, ha más gyermekével ilyen jól megérteti magát ez a férfi, sőt szemmel láthatóan szereti, mennyire tudja majd szereti a sajátját. És tulajdonképpen ez volt a legfontosabb, sőt egyetlen feltételem Bencével szemben: szeresse a lányomat, és a lányom is őt. És ez már nagyon korán teljesült. Ha Bence nem szeretné Natit, ma nem lennénk együtt. Hát csoda, hogy ezért is hálás vagyok?”

Bence is megijedt

Az, hogy mekkora is a puttony, ami a celebbel együtt jár, csak a gyakorlatban derült ki. Erre utalt Bence, amikor elmesélte, hogy egy időre szakítottak. „Volt a Covid alatt egy kisebb mélypontunk, amikor az esküvőnket is lemondtuk. Ez abból adódott, hogy én akkor úgy gondoltam, túl nagy a csomag, amit a hátamra kell venni. Nem voltam rá készen, hogy ezt a csomagot akár egy életen át magammal cipeljem” – mondja az egykori sportoló. „Én ott őt megértettem és elengedtem, mert teljesen igaza volt, hiába fájt, hiába tudtam, hogy ő is szenved ettől a helyzettől – veszi át a szót Pamela. – Bence volt az, aki aztán kezdeményezett, közeledett. Udvarolt, kézzel írt levelet küldött…Visszatekintve, megint csak hálás lehetek neki, mert én nem kezdeményeztem volna.” Bence akkor is Pamela mellett volt, amikor a volt élettársa miatt a bíróságra járt, amikor a sajtóban ment az adok-kapok köztük. „Kitartott mellettem, közben jó tanácsokat adott, például, hogy ne indulatból válaszoljak dolgokra, aludjak rá egyet, kettőt, és ha utána is úgy akarom még, reagáljak. Sokkal nyugodtabbá tette így az életemet, úgyhogy újabb hálastrigulát húztam be.”

Mindenki láthatja, hogy mennyire összeszokott páros az övék (Fotó: RTL Klub Sajtóklub/fotocentral.hu)

Egyenrangú partnerek

Pamela emiatt nem is tudná megfogalmazni egy mondatban, miért a leghálásabb Bencének. „Talán leginkább azért, mert mindenben mellettem állt. Ő nemcsak a férjem, de a legjobb barátom is, nincs köztünk alá- vagy fölérendelt szerep, mindig mindenben együtt döntünk, nálunk ismeretlen a családfő szerepe. Elvégzi a férfias dolgokat a ház körül. Viszi Natit az iskolába, elhozza onnan, vitte úszásra is, de milyen sokszor. Hálás vagyok neki azért, mert soha nem akart a lányomnak az apja helyett apja lenni. Nem is volt erre szükség, sőt fel sem merült, még most sem, hogy Nati édesapja elhunyt. Közben ugyanúgy neveli sok szeretettel Natit, mint én, ugyanúgy felhívja a figyelmét a helytelen dolgokra, ha kell, és a lányom már pontosan tudja, melyik témával keresheti meg őt, és melyikkel engem. Úgy szereti, mint a közös gyermekünket.”

Izgatottan nézi vissza magát

Bence nem volt ismeretlen azok számára, akik Pamela életét követik, de országos ismertséget mégiscsak a Nyerő Páros hozott. „Minden este, adás előtt már szól: ’Gyere, üljünk le, nézzük meg a műsort.’ Nagyon lelkes és izgatott, én kevésbé, nekem nem lenne gond, ha kihagynék pár részt, és inkább aludnék.”

Kiemelt kép: Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!