Napi friss

Tápai Szabina és Kucsera Gábor: Mit jósol nekik a sztárasztrológus?

Bár a legfrissebb hírek szerint újra együtt a sztárpár, a csillagok, a sztárjós szerint, nem támogatják ezt a kapcsolatot.

A story.hu Izing Klára sztárasztrológust kérdezte Tápai Szabina és Kucsera Gábor közös jövőjéről. „A sportoló páros horoszkópját összehasonlítva elmondható, hogy a két szerelembolygó, a Vénusz és a Mars nehéz fényszöggel kapcsolódnak egymáshoz. Ez azt jelenti, hogy az ismerkedésük, a kapcsolatuk kezdeti szakaszában felkeltik egymás iránt az érdeklődést, hatalmas a szenvedély. Ám sajnos később törvényszerű, hogy az együttélésüknek, pontosabban a szerelmüknek ez is vet véget.”

A Hold helyzete alapján egyértelmű, a gyerekek hozták össze őket. Az ezotéria úgy tartja, hogy a gyermek választja meg még lélekállapotban, hogy kihez szeretne leszületni, mert az apa és az anya génjeire van szüksége, hogy az életfeladatát teljesíteni tudja. Az ő kapcsolatuk pedig igazán addig tartott, amíg világra jött a harmadik gyermekük. Ezután a gyermekekről való közös gondoskodáson kívül már nincs feladatuk egymással. Minden valószínűség szerint hosszú távon mással fognak a későbbiekben új családot alapítani.

Érdekesség, hogy a kommunikáció bolygója, a Merkúr azt mutatja, hogy amíg korábban együtt éltek, a beszélgetések nehezebben ment közöttük. Sokkal jobban megértik egymást, ha megmarad bizonyos távolság közöttük – mutatott rá az asztrológus.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!