Címlapsztori

Árpa Attila: „Szeretnék még gyereket – tudom, hogy kezd késő lenni, de még beleférek”

Az ötvenes macsó és 16 évvel fiatalabb szerelme nem először melegítik fel a kapcsolatukat. Lehet, hogy mégis Czakó Alexandra lesz az, aki boldoggá teszi a színészt?

Legutóbbi szakításukat követően Árpa Attila ugyan mindent megtett, hogy túllépjen volt szerelmén, hiszen a TV2 párkereső műsorában 19 hölggyel randizott párhuzamosan, ám szívéhez még A Nagy Ő nyertese, Timi sem tudott elég közel kerülni. Nem úgy, mint a 33 éves Czakó Alexandra, aki sokadszorra csavarja el az 52 éves férfi fejét.

„Eddig egész jó ez az év”

Árpa magánéletéről jó ideig nem lehetett hallani, legfeljebb annyit, hogy magányos, és nem találja a szerelmet, mígnem február közepén az egyik napilapnak váratlanul bejelentette: foglalt a szíve. A színész-producerről kiderült, hogy új párja szakmabeli, majd egy sejtelmes TikTok-­videó közzététele után a titokzatos hölgyről is lehullt a lepel. A különböző fotókból összeállított videó egyik képkockáján ugyanis nem más tűnt fel, mint korábbi szerelme, Czakó Alexandra. „Eddig egész jó ez az év!” – írta a videóhoz Attila, és egyből beindultak a találgatások, hogy talán újra összejöhetett az egykori álompár. Az emberek sejtése hamar beigazolódott. Április végén Attila és 19 évvel fiatalabb párja már együtt, teljes színharmóniában és egymásba karolva jelentek meg a Bonus Trip című film premiervetítésén.

Alexandra a Keresztanyuban is feltűnt, Attilával közös jelenetük is volt (Fotó: RTL)

Azt tervezte, ismét családot alapít

No de mikor is kezdődött pontosan a szerelmesek románca? A páros még a színész 2016-os válása után ismerkedett meg, nem sokkal ezután viszont szakítottak, majd ismét összejöttek. Kapcsolatuk négy évig tartott, egy időben pedig olyan biztosak voltak egymásban, hogy a családalapítást tervezgették. Attila­ azóta sem mondott le az álmáról. „Van még dolgom. Szeretnék még gyereket, családot alapítani. Tudom, hogy kezd késő lenni, de még beleférek. Nyilván szeretnék Amirával (előző házasságából született, Tomán Szabinával közös gyermeke – a szerk.) is minél több mindent megélni. Látni, amikor lediplomázik, megházasodik, amikor anyává válik. Ezek most utópisztikus gondolatok, hiszen csak 17 éves, de szeretnék nagypapa lenni”–  nyilatkozta tavaly év végén az egyik napilapnak a színész, aki mellett most újra ott van Alexandra.

A Nagy Ő-ben Timi győzött, de biztos nem az énektudásával nyűgözte le Attilát (Fotó: TV2)

Nem egészséges kapcsolat?

Persze mint ahogy a legtöbb szerelem, úgy Attiláék románca sem volt felhőtlen. Nem véletlen, hogy többször is mélypontra került a kapcsolatuk, igaz, erről már csak a szakítást követően beszéltek. A sors furcsa fintora, hogy Attila éppen A Nagy Ő című társkereső műsorban, Mimivel való randevúja során vallott arról, hogy miért futott zátonyra előző kapcsolata. „Ha a boldog pillanatokból egyre kevesebb van, és az összezördülések, csesztetések, összeveszések nemcsak hozadékai lesznek a kapcsolatnak, hanem ebből áll az egész, ez a fő elem, akkor az már nem egy egészséges kapcsolat – mondta a szívtipró, akinek Alexandrával való kapcsolatában vélhetően a személyisége sem segített. Attila mindenkit megdöbbentett, amikor bevallotta, hogy nárcisztikus szociopata, ráadásul papírja is van róla. – Jártam egy pszichológushoz ezzel kapcsolatban, és ő is megállapította, hogy igen, ennek van valóságalapja. Az, hogy én ezzel elkezdtem foglalkozni, majd beismerni, egy óriási lépés volt a gyógyulás irányába. Bár kigyógyulni nem lehet belőle, csak kezelni és elviselni” – nyilatkozta korábban a színész. A párhoz közel álló ismerősök szerint sikerül Alexandrával felülkerekedniük a megpróbáltatásokon. A kapcsolatuk most sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb. Ezt látva pedig mindenki azért drukkol, hogy túl az ötvenen Árpa újra átélhesse azt a családi harmóniát, ami után évek óta vágyakozik.

Sok közös van bennük, például a hobbijuk, a lovaglás (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Egy ágyban egy szép nővel

Minden álma így teljesüljön Attilának! A színész tavaly év végén még arról nyilatkozott a Meglepetés magazinnak, hogy sűrű elfoglaltságai mellett nincs ideje a párkeresésre, pedig minden álma, hogy egy szemrevaló nővel romantikázzon. „Szeretnék most már egy szép nővel kettesben, egy ágyban lenni délelőtt 11 órakor, mert az idejét sem tudom, mikor történt meg ilyen, hiszen mindig rohannom kell valahová.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!