Címlapsztori

Árpa Attila: „Egy nő legyen szexmániás, mint én”

Összeszedtük, a hölgyeknek mire kell figyelniük, hogy elnyerjék a Nagy Ő szívét.

Tulajdonképpen nem meglepő, hogy a TV2 választása Árpa ­Attilára esett. Ötvenéves, sármos, híres, jól tartja magát, nagy nőcsábász hírében áll, ugyanakkor ha szerelmes volt, bebizonyította, hogy hűséges és odaadó is tud lenni. Ráadásul apaként is gondoskodó, imádja a lányát, Amirát.

Mindig a lánya lesz az első

Egy biztos: a műsorban őt elcsábítani akaró hölgyeknek nem feltétlen lesz könnyű dolguk, ­Attilának ugyanis megvan a maga véleménye a szerelemről, a hölgyekről, és vannak elvárásai is. „Egy nő legyen önálló, legyen saját egzisztenciája, és tudja, mit akar, ne hagyja, hogy sodorja az élet. Fontos, hogy álljon ki a saját véleményéért. Szeressen élni, enni, mozogni, és legyen szexmániás, mint én” – mondta a Micsoda nők! című műsorban. De talán még ennél is fontosabb a legkomolyabb elvárás, miszerint mindenkinek el kell fogadnia azt, hogy az ő életében mindig egy nő lesz a legfontosabb, mégpedig a lánya. Ezt valószínűleg azok a hölgyek fogják legkönnyebben elfogadni, akiknek már van gyermekük. És azt is tudni kell, hogy volt felesége, Tomán Szabina is főszereplője az életének, hiszen közösen nevelik a lányukat, jóban vannak. Hogy Szabina szépsége, sikeres karrierje, határozottsága mekkora mérce lesz majd Attila szemében akkor, amikor a hölgyek közül választ, most még nehéz megválaszolni. Mindenesetre tudat alatt, akaratlanul biztos, hogy mindenkit hozzá hasonlít, elvégre ő volt az egyetlen nő, akivel összeházasodott, akivel családot alapított. Pedig lett volna alkalma erre bőven.

Már fiatalon is szexszimbólum volt (Fotó: Smagpictures)

A visszautasítás olaj a tűzre

Tulajdonképpen Szabina volt az a nő, aki miatt újra bízott a szerelemben, és aki megváltoztatta. Attila ugyanis rossz, makacs gyerek volt, igazi bandavezér. Autófeltörés és kisebb testi sértés miatt rövid időre börtönbe is került. „Akkoriban nem gondoltam bele abba, hogy törvénytelen dolgot teszek, nagyon jó heccnek tartottam, minél ügyesebben garázdálkodtam, annál sikeresebbnek képzeltem magam.” Ez bejött a lányoknak, egyiküknek sikerült is elcsavarnia a fejét. „Tizennyolc évesen voltam először szerelmes, de csak három hétig tartott a szenvedély. Viszont abban a három hétben olyan drámák voltak, hogy sokáig el is ment a kedvem a nagy érzelmektől. Úgy megbántott, hogy azóta sem számolom a nőket… Rólam eddig senkinek sem sikerült kideríteni, hogy hol lakom, és azt sem tudja senki, hány gyermekem van. Mivel ez életem legintimebb területe, erről nem nyilatkozom, és ennek úgy tűnik, egy jó ideig még nem is érzem szükségét. Nős még nem voltam, de nagy kanállal ettem az életet” – mondta korábban a Storynak, még Szabina előtt. Aztán jött az ő nagy ő-je, Szabina, aki először visszautasította, ez is egy fontos információ a versenyzőknek. „Akkoriban nagyon nagyképű voltam, sokat ittam, rendszeresen dohányoztam, és úgy éreztem, mindent és mindenkit megkaphatok. Szabina elutasítása azonban észhez térített.” Hónapokon keresztül mindennap keményen edzett, leszokott a dohányzásról, felhagyott az italozással, majd ismét felkereste szíve hölgyét. A várva várt sikert nem maradt el, a józan életvitel meghozta gyümölcsét.

Tomán Szabinával egy kislány szülei is (Fotó: Smagpictures)

„Túlságosan közvetlen vagyok”

Házasságuk azonban tönkrement. Sokan meg akarták szerezni maguknak, még az idő alatt is, amikor barátnője volt. Akadt, aki meztelen képeket küldött neki, sokan felajánlkoztak. Ám jó tudni, hogy az ilyenfajta lelkiismeret-furdalás nélküli hódítás vagy nyomulás soha nem jött be neki. „A nők közül voltak már, akik nagyon messzire elmentek, hogy meghódítsanak maguknak. Az egyik hölgy egy hamis internetes profil mögé bújva keresett meg. Azt mondta, hogy halálos beteg, és az az utolsó kívánsága, hogy velem cseveghessen. Az ilyen helyzetek abból adódhatnak, hogy túlságosan közvetlen vagyok a hölgyekkel. Most is rajonganak értem a nők. Nem tudom, hogy én, elvált apuka vagyok-e minden nő álma, de azt állítólag tudom, hogy mire vágynak. És persze hozzájárul ehhez az ismertségem is, de szerintem Magyarországon híresnek lenni, az olyan, mint gazdagnak lenni a Monopolyban” – nyilatkozta, egyértelműen jelezve, annak nem sok esélye van, aki csak a sztárt látja benne, vagy a hátán felkapaszkodva akar maga is híres lenni.

Erre figyeljenek, akik meg akarják hódítani a szívét!

• Ha egy hölgy bizonytalan, nem küzd érte.
• Nem szereti, ha macsónak tartják, ő sem tekinti magát annak.
• Az egyéjszakás kalandoknál mindig a pillanat romantikája számított csak.
• Soha senkinek nem árult zsákbamacskát, és nem is fog hazudni senkinek.
• Szerinte az igényes férfi művelt, ízlése van, figyelmes, minden helyzetben úriember a nőkkel szemben, és ehhez tartja magát.
• Természetes neki, hogy havonta egyszer két órán át fodrász, kozmetikus és manikűrös kezeli.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!