Hazai sztár

Árpa Attila megszerezte egy hollywoodi színésznő telefonszámát: „Azóta is megvan, de soha nem hívtam fel”

Volt olyan korszaka, amikor időt és energiát nem sajnálva próbált ismerkedni. Saját bevallása szerint ma már sokkal kényelmesebb.

Egyre nagyobb erőfeszítésébe kerül, hogy egy kis liezonért autóba vágja magát. „Nem azért, mert olyan nagy embernek gondolom magam, hanem mert ku*a lusta lettem” – mondta a színész Liptai ­Claudiának A Nő a Tét című műsorban. Majd azzal folytatta, hogy még akkor is dilemmázott, amikor egy gyönyörű, huszonéves modell írt rá az éjszaka közepén. Az üzenet pedig így szólt: „Most szakítottam a barátommal, és megittam egy üveg bort. Mit csinálsz?” „Az én koromban és kényelmemmel az már egy komoly döntés, hogy a jelenlegi benzinárak mellett felálljak, és Újpest végéig elmenjek egy nőért – azért, hogy lefektessem. Vagy inkább gyorsan a jobb kezem segítségével elintézni mindent, majd visszafeküdni, és folytatni a sorozatomat – tette hozzá nevetve, mire a beszélgetőtársai megjegyezték, hogy ez szép és jó, de igazából mi is az ő célja, ha mégis beadja a derekát. – A cél nyilván első körben a szex. De utána már a remény, hátha tud ebből még több is lenni. Ez mindig benne van.”

Kialakította az önálló életét, amit nem szívesen ad fel (Fotó: TV2)

Amikor a nők versenyeznek érte

Pedig voltak olyan évek, amikor kimondottan élvezett ismerkedni. Az sem volt ritka, hogy már-már tanulmányozta a kiszemelt nőt. „Ma már ennek a kornak a manierizmusát élem, hiszen úgy ismerkedem, hogy egy tévéműsorban, egy jakuzziban hátradőlök, és a nők versenyeznek értem… Úgyhogy ez mindennek a csúcsa, túlzása – mondta némi öniróniával. De emlékszik azokra az időkre, amikor egy randi izgalomba hozta. Szívesen fektetett energiát egy-egy hódításba. – A mai napig úgy vélem, hogy akkor tudsz egy nőt igazán meghódítani, ha nem arra figyelsz, hogy te miként viselkedsz, hanem hogy ő miként viselkedik.”

Fotó: Korponai Tamás/fotocentral.hu

Kisebb nyomozást végzett

Mint mondja, ezzel a hozzáállással szinte nyert ügye volt a nőknél. „Például amikor egyszer egy reptéren vártam egy jártra, és egy közepesen ismert amerikai színésznő ült velem szemben, azt a módszert választottam, hogy láttam, hogy egy könyvet olvas, amiről életemben nem hallottam, de rágugliztam – magyarázta. Némi keresés után rájött, hogy ez a bizonyos híresség ­éppen a Pán Péter-szindrómáról olvas, azaz azokról a húszas-­harmincas emberekről, akik ­képtelenek felnőni. – Máris megvolt a közös pont! Oda is ültem mellé, hogy ’Hát igen, tudom, hogy a Pán Péter-szindróma tudományosan nincs elfogadva, de Carl Jung sokat tett azért, hogy mégis egyfajta mentális rendellenességnek tekintsük’ – mondta akkor, mire a nő tetőtől talpig végigmérte. Nem kérdés, hogy ezzel a nyitással felkeltette figyelmét, a folytatás mégis elmaradt. – Sajnos nem történt semmi, mert vőlegénye volt. De ha ott és akkor nem lett volna, és ha ugyanazon a járaton mentünk volna – az is kiderült, hogy ő csak ott várt, de másik gépre –, akkor lehet… A telefonszáma azóta is megvan, de soha nem hívtam fel.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!