Hazai sztár

Rátkai Mimi: „A szempillám, a szám és a cicim valóban nem eredeti”

Árpa Attila szívét nem sikerül meghódítania A Nagy Ő-ben, de egy Meghan Markle-hasonmásversenyen biztos befutó lenne.

Egy elmélet szerint egy, más hipotézisek alapján hét hasonmásunk is van szerte a világon. Bármelyik is igaz, az Árpa ­Attiláért versengő Miminek már nem kell nagyon keresgélnie. Nem véletlenül szisszent fel egy emberként az ország, amikor két hete feltűnt a képernyőn: mintha Meghan­ Markle sétált volna be A Nagy Ő első adásába. Mimit persze az egyáltalán nem érte váratlanul, hogy a hercegnéhez hasonlítják. Azt mondja, már hat éve ez megy. Akkor szembesült először azzal, hogy az akkor még csak leendő sussexi hercegnét látják benne, azóta pedig lépten-nyomon ezt hallgatja. „Itthon és külföldön is éttermekben, szórakozóhelyeken, utcán, mindenhol megállítanak: ’Úristen, tiszta Meghan hercegné vagy!’ Képet kérnek, beszélgetni akarnak velem. De nem zavar, jólesik. Nekem ez dicsőség! – kezdi Mimi. Azt viszont már nem szívesen hallja, hogy egyre többen vádolják azzal, plasztikáztatott. – Rengeteg kedves levelet kapok, meglepő módon főleg nőktől. Találkozni, szelfizni akarnak velem. De akadnak köztük olyanok is, akik azzal vádolnak, hogy egy Meghan képpel a kezemben én biztos besétáltam a sebészhez, és így jöttem ki. Dehogyis! Nem szabattam át az arcomat! A szempillám, a szám és a cicim valóban nem eredeti, de minden más igen” – szögezi le.

Attila sokszor zavarba hozta Mimit (Fotó: TV2)

„Belevágnék, ha jönne a lehetőség”

A levelei között azonban tucatnyi szól arról is, miért nem csinál ebből a hasonlóságból karriert. „Már átfutott az agyamon, hogy lehetnék a hercegné dublőre. Mondjuk, biztos van már neki, de ki tudja, talán több is elkél – morfondírozik. A tengerentúl, ahol Harry és Meghan­ letelepedett, ugyanis mindig vonzotta. – Amerika bakancslistás az életemben, szóval belevágnék, ha jönne a lehetőség. Biztos nagy kaland lenne a királyi család szolgálatába állni. Nem hagynám ki.” Mimiről egyébként a családja, a barátai úgy tartják, nem csak külsőleg, belsőleg is nagyon hercegnés. „Akik ismernek, mind azt mondják, pont olyan kedves vagyok, mint Meghan, de legalább annyira akaratos is. És valóban, ahogy látni, hallani róla, csupa szív ember lehet, de ha akar valamit, azt eléri. Ahogy én is.”

Árpa Attila kellemes csalódás Mimi számára (Fotó: Bodor Krisztián)

Más férfiért is harcolna

Mimi nem csak a szépségével, az őszinteségével is kitűnt a lányok közül. Elárulta ugyanis, nem csak Árpa Attila miatt jelentkezett A Nagy Ő-be. „Szerintem hazudik, aki azt mondja, csakis Attiláért jött egy ilyen műsorba. Nekem is szimpi volt, mindig is tetszett a rosszfiús karaktere, kíváncsi voltam rá, milyen ember. Szóval nagyrészt ő mozgatott, de azért az is, hogy ismertséget és nevet szerezzek a tévé által – ismerte el. Azt sem tagadta, a színész nélkül is jelentkezett volna. – Álszent dolog lenne tagadom, hogy igenis másik jóképű színész miatt is belevágtam volna a show-ba. Attila viszont pozitív csalódás volt. Sokszor zavarba tudott hozni, szóval jobban sült el az egész, mint amire számítottam. ”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!